icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Calm 3-Sits Soffa Ljusgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Bloomingville

Bloomingville Calm 3-Sits Soffa Ljusgrå


14 495 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar

Med raka linjer och simpel men elegant design så inger denna Calm soffa ett lugn i hemmet. Knappade ryggkuddar tillsammans med de två medföljande runda prydnadskuddarna och höga ekben ger soffan ett utseende som är svårt att motstå. Dessutom blir soffan ännu mysigare och hemtrevligare om du slänger på en pläd i en mustig färg.

Calm Ljusgrå är klädd med 100% återvunnet bomull. Materialet är både mjukt och slitstark vilket gör det optimalt för att använda som möbeltyg till just denna bekväma Calm soffa.

En 3-sits erbjuder rymligheten av en större soffa samtidigt som den inte upptar lika mycket plats som en divan-, hörn- eller U-soffa. 3-sits soffan är dessutom enkel att kombinera ihop med en fåtölj i liknande tyg, eller i helt motsatt design för att bryta mönstret. Eller varför inte kombinera ihop 3-sits soffan med en mindre 2-sits soffa för att skapa din egen hörngrupp? Endast din fantasi sätter gränser! 

Calm 3-sits soffa finns också i en mörkgrå variant. 

Specifikationer

Antal Sittplatser: 2/3 st

Bredd x Djup x Höjd: 202 x 82 x 78 cm

Sittdjup x Sitthöjd: 58 x 43 cm

Tyg: 100% återvunnen Bomull

Slitstyrka tyg: 40 000 Martindale

Pilling kapacitet Tyg: 3-4 av 5

Ljusäkthet Tyg: 5 av 8

Tygfärg: Ljusgrå (Luis Melange Light Grey)

Ben: Rökt Ek

Höjd Ben: 20 cm

Stomme: Finskt Furu

Sittplymå: Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³

Varumärke Bloomingville
Färg Grå, Ljusgrå

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.