Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Bordslampa vit

Du hittar ett brett sortiment av vita bordslampor hos oss på Sleepo. Vi har både minimalistiska bordslampor och riktiga statement pieces! Vad du än är ute efter för typ av vit bordslampa är vi säkra på att du kommer att hitta din bordslampa hos oss. Spana in vårt sortiment för att hitta din favorit! 

Låt en vit bordslampa pryda ditt hem

Du hittar ett brett sortiment av vita bordslampor hos oss på Sleepo. Vi har både minimalistiska bordslampor och riktiga statement pieces! Vad du än är ute efter för typ av vit bordslampa är vi säkra på att du kommer att hitta den hos oss. Spana in vårt sortiment för att hitta din favorit! 

Bordslampa vit från välkända varumärken

Vi har vita bordslampor från en rad kända varumärken. Hos oss finns vit bordslampa från Belid, Broste Copenhagen, By Rydéns, Day Home, Globen Lighting, Herstal, HKliving, Hübsch, PR Home, Markslöjd, OYOY Living, Seletti, Umage, Woud, samt vårt eget varumärke Sleepo Collection

För att få till en mysig miljö i hemmet rekommenderas det att ha 5-10 ljuskällor beroende på rummets storlek. Belysningen gör nästan hela känslan i rummet, så att lägga lite tanke bakom belysningen kan vara bra. Många av våra vita bordslampor är dimbara. Vi hoppas att du kommer att hitta en vit bordslampa som passar in i ditt hem och inredningsstil! 

Köp vit bordslampa online på Sleepo

Fördelen med att köpa en vit bordslampa är att den är lättplacerad och platsar in i hemmets alla rum. Vi har vita bordslampor som är perfekta att ha på nattduksbordet i sovrummet, i fönstret i vardagsrummet eller på ett sidobord i hallen. 

Spana in några av våra populäraste vita bordslampor! Bordslampan Cannes är en minimalistisk bordslampa, bordslampan Torrano pryds av en lampfot i marmor samt bordslampan Mushroom som är en bordslampa som ser ut som en svamp som passat perfekt att ha som myslampa i barnrummet! Om du vill veta mer om hur man ska tänka innan man ska sätta belysningen i ett rum har vi skapat en belysningsguide som gör valet av belysning lite lättare. 

Fri frakt!

Vi säljer ett stort antal prisvärda vita bordslampor med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Har du några frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt vita bordslampa på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av vit bordlampa, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;