Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

svart Bordslampa

Hos oss på Sleepo hittar du svarta bordslampor i många olika utföranden och prisklasser. En bordslampa platsar i hemmets alla rum så spana in vårt sortiment av svarta bordslampor för att hitta din favorit! 

Inred hemmet med en svart bordslampa

Hos oss på Sleepo hittar du svarta bordslampor i många olika utföranden och prisklasser. En bordslampa platsar i hemmets alla rum så spana in vårt sortiment av svarta bordslampor för att hitta din favorit! 

Bordslampa svart från välkända varumärken

Det sägs att man bör ha 5-10 olika ljuskällor i ett rum. Köp en svart bordslampa för att uppnå just detta. Placera bordslampan på ett sidobord i vardagsrummet, i ett fönster eller på ett bord i hallen. Inred ditt hem med en svart bordslampa för att få till en mysigare stämning i hemmet! 

Du hittar bordslampor i svart från välkända varumärken som Belid, By Rydéns, Globen Lighting, Hallbergs Belysning, Herstal, House Doctor, Hübsch, PR Home, Watt & Veke, HK Living, OYOY Living, Day Home samt vårt eget varumärke Sleepo Collection

Köp svart bordslampa online på Sleepo

För att få till ett hemtrevligt och mysigt hem krävs det bra och mysig belysning, oftast är det belysningen som sätter stämningen i rummet. En svart bordslampa är enkel att matcha med övrig inredning samt är väldigt lättplacerad. En bordslampa agerar även som inredningsdetalj, beroende på vad du är ute efter. Vi har bordslampor med stora dekorativa lampfötter, samt mer minimalistiska bordslampor. Oavsett vilken typ av svart bordslampa du är ute efter är vi säkra på att du kommer hitta den på Sleepo.se. Upptäck vårt breda sortiment av svarta bordslampor! 

Läs igenom vår belysningsguide för att välja rätt bordslampa till ditt hem, där finner du några enkla tips som gör ditt val lite lättare. 

Fri frakt!

Vi säljer ett stort antal prisvärda svarta bordslampor med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Har du några frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt svart bordslampa på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av bordlampa i svart, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;