Tempur Bilsätesdyna har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
-15%
Tempur

Tempur Bilsätesdyna


1 951 kr

Rek pris: 2 295 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

 Bilsätesdyna för bättre komfort i bilen.
 Justerbart/avtagbart svankstöd
Följsam och tryckavlastande.

Tempurs bilsätesdyna är speciellt framtagen för att användas på en bilstol. Den erbjuder den ultimata komforten i bilen. Speciellt bra för dig som spenderar mycket tid i bilen. Bilsätesdynan har ett justerbart svankstöd som för att stödja ryggen på bästa sätt. Svankstödet är även avtagbart.

Specifikationer:
- Material: Tempur
- Komfort: Tryckavlastande
- Färg: Svart.
- Storlek 51/30,5 cm x 105 x 2 cm
- Garanti: 3 år.

Om Tempur: 
TEMPUR är ett unikt, temperaturkänsligt material som formar sig efter din kropp. Mjukt där du vill ha det och fast där du behöver det™. En TEMPUR Madrass kommer låta din kropp hitta sin mest bekväma position och stödja den där, den kommer ge dig en känsla av viktlöshet och den bästa möjliga nattsömnen. När Tempurs produkter gjordes tillgängliga för allmänheten 1991 blev det en omedelbar succé. Idag vänder sig människor i över 76 länder världen över till Tempur för att ge dem bästa möjliga stöd och komfort som varumärket ger.

Varumärke Tempur
Färg Svart
Tvättråd Maskintvätt rekommenderas ej. Ytbehandla fläckar.
Tempur

Tempur

Varumärket Tempur är ett globalt företag som har kunder världen över. Det är inte enbart privatkunder som köper produkter från Tempur – även vårdhem och sjukhus har insett Tempur-produkternas värde. Tryckavlastningen som Tempur erbjuder är ovärderlig för sängliggande patienter då risken minskar för att de ska drabbas av trycksår.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.