Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Markslöjd Taklampa

En taklampa från Markslöjd är inte bara en lampa, det är en inredningsdetalj som lyfter ett rum. Vare sig den är tänd eller släckt så är Markslöjd taklampa en produkt som drar ögonen till sig. Bland Markslöjds sortiment hittar du både små och stora taklampor i olika former och färger. Just för att du ska hitta någon som passar ditt hem och inredningsstil.

Markslöjd har funnits sen 1963

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjdsartiklar innan belysnings verksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun. Idag har markslöjd ett brett sortiment av belysning. Bland annat Markslöjds taklampor som är väldigt populära. 

Brett sortiment av Markslöjd taklampa

Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av taklampor från Markslöjd. Ur kategorin Markslöjd taklampa har vi taklampor till alla rum i hemmet. Sober taklampa är perfekt att ha i sovrummet, den ger ett behagligt ljus som skapar ett lugn. Eller Daburu taklampa som är tillverkad av bland annat textil och som dessutom är dimbar där du själv väljer vilken ljusstyrka du vill ha i rummet. Till vardagsrummet eller över en köksö passar taklampan Quattro från Markslöjd. Det är en lampa som består av 4 glaskulor med en stav i metall. Quattro är tidlös och passar in i de flesta hem. Vad du än är ute efter för taklampa från Markslöjd är vi säkra på att du kommer att hitta de hos oss på Sleepo. 

Markslöjd taklampa- en inredningsdetalj 

En taklampa från Markslöjd är inte bara en lampa, det är en inredningsdetalj som lyfter ett rum. Vare sig den är tänd eller släckt så är Markslöjd taklampa en produkt som drar ögonen till sig. Bland Markslöjds sortiment hittar du både små och stora taklampor, enkla och statements, olika former och färger. Just för att du ska hitta någon som passar ditt hem och inredningsstil. 

Fri frakt på allt i hela Sverige!

Vi säljer ett stort antal prisvärda taklampor från Markslöjd med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt på allt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Har du funderingar kring en taklampa från Markslöjd? 

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt taklampa från Markslöjd på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av taklampa från Markslöjd, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;