Höie Gustav EKO Påslakanset Gyllenbrun har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Høie

Höie Gustav EKO Påslakanset Gyllenbrun


639 kr

Rek pris: 799 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Gustav är ett härligt påslakanset i 100 % ekologisk bomull från Höie. Påslakansetet är stentvättat för en avslappnad och mjuk känsla. Den ekologiska bomullen är känd för sin renhet och höga slitstyrka medan stentvätten mjukar upp fibrerna i bomullen, och den unika behandlingen gör att den skrynklar sig på rätt sätt och skapar en avslappnad linnelook. 


Örngottet kan tvättas vid 60 grader och bör tvättas med liknande färger och insidan utåt. Vi rekommenderar att blixtlås och knappar stängs under tvätt.


Påslakansetet består av: 1x 150x210cm Påslakan samt 1x 50x60cm Örngott.

 

 

Varumärke Høie
Material Bomull
Färg Brun
Material Bomull
Høie

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.