Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Ekologiska Påslakan

Ett bra påslakan handlar inte bara om utseendet - det handlar om material och kvalitet. Hos oss på Sleepo hittar du högkvalitativa, ekologiska påslakan i olika material som påslakan i ekologisk linne, påslakan i ekologisk satin, påslakan i ekologisk percale och påslakan i ekologisk bomull. Matcha med ekologiska örngott och ekologiska underlakan för en komplett look! 

Ekologiska påslakan & påslakanset i bra kvalitet

Ett bra påslakan handlar inte bara om utseendet - det handlar om material och kvalitet. Hos oss på Sleepo hittar du högkvalitativa, ekologiska påslakan i olika material som påslakan i ekologisk linne, påslakan i ekologisk satin, påslakan i ekologisk percale och påslakan i ekologisk bomull. Matcha med ekologiska örngott och ekologiska underlakan för en komplett look! 

Sovrummets allra viktigaste funktion är att det ska vara trivsamt. Det är ju trots allt där vi tillbringar en tredjedel av våra liv. Därför är det viktigt att dina sängkläder matchar inredningen och inte minst att de har färger och design som tilltalar den som ska sova där. Vare sig du föredrar enfärgade ekologiska påslakan som beigea ekologiska påslakan och ekologiska påslakan i pasteller, eller mer detaljerade design med ekologiska påslakan i paisley och blandade färger, svala ekologiska påslakan eller lite varmare ekologiska påslakan, så finns det något för alla hos oss. Denna stora variation i design och färg finns för ekologiska påslakan för enkelsängar och även som ekologiska påslakan till dubbelsäng och påslakanset för att du ska kunna köpa precis det snygga påslakan du vill ha. Till en dubbelsäng passar påslakan 220x220 eller påslakan 240x220. Till en enkelsäng passar påslakan 150x210 cm.

Ekologiska påslakan i linne, bomull, percale eller satin

Materialet och kvaliteten hos ett ekologiskt påslakan kan vara skillnaden mellan en god natts sömn och irriterande uppvaknanden på grund av fel temperatur. Ett ekologiskt påslakan i linne är både tåligt och andas väl så att sovtemperaturen regleras på ett skönt och effektivt sätt, medan ett riktigt fint ekologiskt påslakan i bomull kan kännas lätt och härligt mot huden. Lyxiga, ekologiska påslakan är verkligen något man bör unna sig om man vill att sömnen ska bli en riktigt avslappnande upplevelse varje natt, så att man känner sig utvilad varje morgon, samtidigt som du värnar om miljön. Skäm bort dig själv med lite nya, ljuvliga, ekologiska påslakan och se hur din sömn påverkas till det bättre. Vi har även härliga material så som mjuka, ekolokiska påslakan i percale och lyxiga, ekologiska påslakan i satin i vårt breda sortiment av ekologiska påslakan.

Matcha ekologiska örngott och ekologiska underlakan med dina ekologiska påslakan för en snygg säng och en skön sömn. Ett smakfullt och lyxigt överkast toppar din säng som pricken över i:et. 

Ta gärna hjälp av vår materialguide sängkläder för att hitta det rätta materialet för just dig och dina behov på dina sängkläder.

Köp ekologiska påslakan för enkelsäng och ekologiska påslakan för dubbelsäng från välkända och populära varumärken så som Mille Notti, Høie, Beach House, Himla, Read The Label och Gripsholm.

Gott om variation på ekologiska påslakan

Hos Sleepo behöver du aldrig välja mellan kvalitet och pris utan kan hitta massor av olika sorters ekologiska påslakan hos oss, vilka material och färger du än vill ha. Vi har ofta bra erbjudanden och rea på ekologiska påslakan så det lönar sig att besöka oss ofta. Vårt sortiment av ekologiska påslakan och påslakanset är stort och vi erbjuder fri frakt och 14 dagars öppet köp, för att ditt besök hos oss ska bli så enkelt och smidigt som möjligt. Vi ser också till att ha snabb leverans så att du kan avnjuta dina ekologiska påslakan så fort som möjligt.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;