Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Påslakan 150x200 cm enkelsäng

Ett bra enkelpåslakan handlar inte bara om utseendet - det handlar om material och kvalitet. Påslakan i bomull, påslakan i syntet, påslakan linne eller påslakan i satin, alla påverkar de hur vi sover om natten. Sovrummets allra viktigaste funktion är att det ska vara trivsamt. Det är ju trots allt där vi tillbringar en tredjedel av våra liv. Därför är det viktigt att ditt enkelpåslakan och dina sängkläder matchar inredningen och inte minst att de har färger och design som tilltalar den som ska sova där. 

Påslakan till enkeltäcke i bra kvalitet

Ett bra enkelpåslakan handlar inte bara om utseendet - det handlar om material och kvalitet. Påslakan i bomull, påslakan i syntet, påslakan linne eller påslakan i satin, alla påverkar de hur vi sover om natten.

Sovrummets allra viktigaste funktion är att det ska vara trivsamt. Det är ju trots allt där vi tillbringar en tredjedel av våra liv. Därför är det viktigt att ditt enkelpåslakan och dina sängkläder matchar inredningen och inte minst att de har färger och design som tilltalar den som ska sova där. 

Vare sig du föredrar enfärgade enkelpåslakan, beigea enkelpåslakan, enkelpåslakan i pasteller, eller mer detaljerade design med enkelpåslakan i paisley och blandade färger, svala enklelpåslakan eller lite varmare enkelpåslakan, så finns det något för alla hos oss. Denna stora variation i design och färg finns för påslakan för enkelsängar och även som påslakan till dubbelsäng och påslakanset för att du ska kunna köpa precis det snygga påslakan du vill ha. Ta gärna hjälp av vår materialguide sängkläder för att hitta det rätta materialet för just dig och dina behov på dina sängkläder.

Till en enkelsäng rekommenderar vi att du väljer ett påslakan i 150x210 cm.

Påslakan till enkelsängar i linne, bomull eller satin

Materialet och kvaliteten hos ett enkelpåslakan kan vara skillnaden mellan en god natts sömn och irriterande uppvaknanden på grund av fel temperatur. Ett enkelpåslakan i linne är både tåligt och andas väl så att sovtemperaturen regleras på ett skönt och effektivt sätt, medan ett riktigt fint enkelpåslakan i bomull kan kännas lätt och härligt mot huden. Lyxiga enkelpåslakan är verkligen något man bör unna sig om man vill att sömnen ska bli en riktigt avslappnande upplevelse varje natt, så att man känner sig utvilad varje morgon. Skäm bort dig själv med lite nya, ljuvliga sängkläder och se hur din sömn påverkas till det bättre. Hos oss hittar du också ekologiska sängläder för både dubbel och enkelsängar. 

Matcha örngott och underlakan med bäddset för en snygg säng och en skön sömn. Ett smakfullt och lyxigt överkast toppar din säng som pricken över i:et.

Köp ditt nya påslakan för påslakan till din enkelsäng från välkända och populära varumärken så som Mille Notti, Gripsholm, Marimekko, Beach House, Cura of Sweden, Read The Label och Gant Home

Gott om variation

Hos Sleepo behöver du aldrig välja mellan kvalitet och pris utan kan hitta massor av olika sorters enkelpåslakan på nätet, vilka material och färger du än vill ha. Vi har ofta bra erbjudanden och rea på påslakan till enkelsängar så det lönar sig att besöka oss ofta. Vårt sortiment av prisvärda enkelpåslakan och påslakanset är stort och vi erbjuder fri frakt och 14 dagars öppet köp, för att ditt besök hos oss ska bli så enkelt och smidigt som möjligt. Vi ser också till att ha snabb leverans så att du kan avnjuta dina nya enkelpåslakan så fort som möjligt.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;