Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Påslakan Linne

Påslakan i linne är något alldeles speciellt att sova i. Med påslakan och örngott i linne finns det många både estetiska och praktiska fördelar. Det allra bästa är att du med linnelakan kan sova gott, året runt tack vare att materialet ger en värmande effekt mot huden när det är kallt, och en svalkande effekt när det är varmt. Dina nya, sköna sängkläder i linne hittar du hos oss på Sleepo!

Tidlöst och vackert med påslakan i linne

Påslakan i linne är något alldeles speciellt att sova i. Med påslakan och örngott i linne finns det många både estetiska och praktiska fördelar. Det allra bästa är att du med linnepåslakan kan sova gott, året runt tack vare att materialet ger en värmande effekt mot huden när det är kallt, och en svalkande effekt när det är varmt. Dina nya, sköna påslakan i linne hittar du hos oss på Sleepo!

En textil i hög kvalité som håller i många år

Utöver de praktiska fördelarna som påslakan i linne medför så är det ett underbart, vackert material att bädda i sovrummet med. Då det är ett naturmaterial så kommer dina påslakan i linne bara bli finare med åren. Med ett påslakanset i linne får du en textil som håller hög kvalité och du kan njuta av dina sängkläder i många år!

Hos oss hittar du påslakan i linne i flera populära standardmått och färger så som påslakan linne vit, påslakan linne beige, påslakan linne dubbeltäcke, påslakan linne enkeltäcke och påslakan linne 240x220. Kika under vår kategori med sängkläder rea för att göra ett riktigt bra fynd!

Ta gärna hjälp av vår materialguide för att hitta det rätta materialet för just dig och dina behov på dina påslakan.

Tvättråd för påslakan i linne

Linne är ett väldigt lättskött material som inte kräver särskilt mycket och torkar snabbt. Vi rekommenderar att du tvättar dina påslakan i linne i 60 grader c. Beroende på vilken känsla du är ute efter på dina linnepåslakan spelar centrifugen stor roll. Desto skrynkligare känsla du vill åt, desto högre centrifug. Är du ute efter en slätare känsla på dina påslakan i linne rekommenderar vi en lägre centrifug. Låt gärna tyget dropptorka för allra bästa resultat och hållbarhet. 

Utforska vårt breda sortiment av påslakan i härligt linnematerial och välj dina sängkläder från flera välkända varumärken så som Himla, Mille Notti, Lovely Linen, Tell Me More, Høie, Gripsholm, Marimekko och GANT Home!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;