Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Påslakanset

Uppdatera sovrummet genom att byta påslakanset. Hos oss hittar du mänger av påslakanset i olika färger och material för att du ska hitta det som du söker för att du ska få en så god natts sömn. Påslakanset i bomull, påslakanset percale, påslakanset linne eller påslakanset i satin, alla påverkar de hur vi sover om natten.

Påslakanset i bra kvalitet

Ett bra påslakanset handlar inte bara om utseendet - det handlar om material och kvalitet. Påslakanset i bomull, påslakanset percale, påslakanset linne eller påslakanset i satin, alla påverkar de hur vi sover om natten.

Sovrummets allra viktigaste funktion är att det ska vara trivsamt. Det är ju trots allt där vi tillbringar en tredjedel av våra liv. Därför är det viktigt att sängkläder matchar inredningen och inte minst att de har färger och design som tilltalar den som ska sova där. Vare sig du föredrar enfärgade påslakan som beige påslakan och påslakan i pasteller, eller mer detaljerade design med påslakan i paisley och blandade färger, svala påslakan eller lite varmare påslakanset, så finns det något för alla hos oss. Denna stora variation i design och färg finns för påslakanset för enkelsängar och även som påslakanset till dubbelsäng för att du ska kunna köpa precis det snygga påslakan du vill ha. Till en dubbelsäng passar påslakanset 220x220 eller påslakanset 240x220. Till en enkelsäng passar påslakanset 150x210 cm.

Påslakanset i linne, bomull eller satin

Materialet och kvaliteten hos ett påslakanset kan vara skillnaden mellan en god natts sömn och irriterande uppvaknanden på grund av fel temperatur. Ett påslakanset i linne är både tåligt och andas väl så att sovtemperaturen regleras på ett skönt och effektivt sätt, medan ett riktigt fint påslakanset i bomull kan kännas lätt och härligt mot huden. Lyxiga påslakanset är verkligen något man bör unna sig om man vill att sömnen ska bli en riktigt avslappnande upplevelse varje natt, så att man känner sig utvilad varje morgon. Skäm bort dig själv med lite nya, ljuvliga sängkläder och se hur din sömn påverkas till det bättre. Matcha örngott och underlakan med bäddset för en snygg säng och en skön sömn. Ett smakfullt och lyxigt överkast toppar din säng som pricken över i:et.  Hos oss hittar du också ekologiska sängläder för både dubbel och enkelsängar. 

Ta gärna hjälp av vår materialguide sängkläder för att hitta det rätta materialet för just dig och dina behov på dina sängkläder.

Köp påslakanset för enkelsäng och påslakanset för dubbelsäng från välkända och populära varumärken så som Mille Notti, GripsholmMarimekko, Beach House och Gant Home

Gott om variation

Hos Sleepo behöver du aldrig välja mellan kvalitet och pris utan kan hitta massor av olika sorters påslakan på nätet, vilka material och färger du än vill ha. Vi har ofta bra erbjudanden och rea på påslakan så det lönar sig att besöka oss ofta. Vårt sortiment av påslakan och påslakanset är stort och vi erbjuder fri frakt och 14 dagars öppet köp, för att ditt besök hos oss ska bli så enkelt och smidigt som möjligt. Vi ser också till att ha snabb leverans så att du kan avnjuta dina påslakan så fort som möjligt.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;