Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Thunder Taklampa

Vi välkomnar taklampan Thunder till Sleepo Collection!

Sleepos nya taklampa Thunder har en tydlig design, ett skulpturalt och spännande uttryck som ger karaktär till rummet. Med sina skira glaskulor i rökgrå ton, spider den både värme och elegans. Den passar i alla miljöer, moderna såväl som klassiska och vi hoppas att Thunder kommer att få lysa upp många hem framöver. 

Thunder Taklampa 3 995 kr

"Passar i alla miljöer, moderna såväl som klassiska och vi hoppas att Thunder kommer att få lysa upp många hem framöver."

Vi är glada att kunna presentera vår nya stolthet - taklampan Thunder! Lampan är en Sleepo-exklusiv belysningsdetalj med en modern och skulptural molekyldesign. Lampan är lättanpassad med sin reglerbara höjd och justerbara mittendelar på varje arm så att du själv kan manipulera formen. Passar bra i både moderna samt mer klassiska miljöer och är en dekorativ detalj som kan hänga i ditt hem i år efter år.

Thunder kommer med 6 stycken skira glaskupor i en rökgrå ton som sprider ett fint och trivsamt ljus. Anpassad för dimmer om dimbara ljuskällor används samt om dimmer finns installerad i hemmet. Stomme i mattsvart metall samt enkel och diskret takkopp. Thunder är utrustad för takkrok och hängs därför upp lätt både över matbordet och i rummets mitt. 

Thunder_Taklampa_1.jpg

Thunder_Taklampa_2.jpg

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;