Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

kategoriansvarig

möbler

Som kategoriansvarig på Sleepo spelar du en nyckelroll i att stärka och utveckla Sleepo. I rollen arbetar du för att säkerställa att Sleepo har ett inspirerande, efterfrågat och försäljningsdrivande produktsortiment.

 

Sleepo söker Kategoriansvarig Möbler

Sleepo AB

Inköpare
Kommun: Stockholm

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav
Inköpare - 2-4 års erfarenhet

Språk

Krav
Svenska
Engelska


Om jobbet

Har du en passion för möbler och inredning? Är du en vass inköpare med hög trendkänsla och erfarenhet av private label? Då kanske du är Sleepos nya kategoriansvarig för möbler och borde ansöka idag!

Din roll

Som kategoriansvarig på Sleepo har du en nyckelroll på företaget och rapporterar till Sleepos inköpschef. Du arbetar i nära samarbete med hela inköpsteamet för att säkerställa att Sleepo har ett inspirerande, efterfrågat och försäljningsdrivande produktsortiment. Du arbetar proaktivt och kommer med insiktsfulla idéer och actions för att optimera lönsamhet och tillväxt för dina kategorier samtidigt som du bidrar till företagets gemensamma mål och övergripande resultat.

I rollen ansvarar du för att vidareutveckla sortimentet för givna kategorier, fördjupa befintliga leverantörsrelationer, arbeta med sourcing av nya produkter, varumärken och leverantörer samt produktutveckling av vårt växande private label sortiment inom samtliga möbelkategorier.

Dina arbetsuppgifter innefattar även pris- och avtalsförhandlingar, löpande orderläggning och inköpsprognoser för att optimera lagernivåer och säkerställa tillgänglighet på bästsäljande produkter.

Då företaget befinner sig i ett tillväxtskede är det viktigt att du trivs i en entreprenöriell miljö där alla arbetar tillsammans för att nå företagets uppsatta mål.

Din profil

Vi söker dig som har en stor passion för möbler och inredning och drivs av ständig utveckling med både strategiskt tänk och god förståelse för nya trender. Du är drivande och uppvisar ett stort engagemang för det du gör och du brinner för att leverera resultat av hög kvalitet. Du är analytiskt lagd och har en förmåga att fatta beslut utifrån både fakta och känsla. Du har en god förmåga att prioritera och organisera arbetet effektivt och strukturerat, samtidigt som du har en kreativ ådra och är en van kommunikatör.

Arbetet kräver att du trivs med att jobba proaktivt, i ett högt tempo, med korta deadlines och löpande feedback. För att lyckas i denna roll behöver du ha en stark egen drivkraft, vara nyfiken, självgående och vara bra på att skapa relationer med både interna och externa parter. Du har en mycket god samarbetsförmåga och är van att arbeta tvärfunktionellt med en stor affärsförståelse.

Att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift ser vi som en självklarhet.

För att lyckas i rollen krävs det att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll i samma bransch samt att du har erfarenhet av att arbeta med produktutveckling av eget sortiment, s.k. private label.

Kvalifikationer

  • Relevant högskole- eller universitetsutbildning
  • Minst 2 års erfarenhet av inköpsarbete i en liknande roll
  • God datavana och utförlig kunskap i Officepaketet
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

Om Sleepo

Sleepo är en ledande återförsäljare av möbler och heminredning på nätet med försäljning i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Vi erbjuder över 15,000 produkter från en mängd kända varumärken samt vårt snabbt växande egna sortiment. Vi är ett passionerat och ambitiöst företag som erbjuder kunder en förstklassig shopping-upplevelse med ett konkurrenskraftigt kunderbjudande.

Din anställningsform/tjänstgöringsort

Heltid i Stockholm med kontor på Markvardsgatan
Tillträdesdag enligt överenskommelse

Har vi väckt ditt intresse?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att maila CV och personligt brev till join@sleepo.se

Vid frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Stina Gordon, Chief Purchasing Officer på stina@sleepo.se 

 

 


Arbetsplats & kultur

På Sleepo bygger vår kultur på prestigelöshet, nyfikenhet och framåtanda. Alla är lika viktiga hos oss och vi eftersträvar att växa som ett team. För att nå detta ger våra medarbetare möjlighet att själva forma sin roll och sin arbetssituation.

Förutom att vi har roligt tillsammans under arbetstiden, så ser vi till att komma ut på gemensamma aktiviteter och därmed växa tillsammans. Vi är stolta över vår företagskultur och strävar efter att göra den ännu bättre!

Kontakt

Telefon
08-20 87 70

E-post
join@sleepo.se

Om Sleepo

Sleepo är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på nätet. Vi erbjuder våra kunder en förstklassig shoppingupplevelse med ett konkurrenskraftigt kunderbjudande och ett väl utvalt sortiment. Bolaget har vuxit snabbt och erbjuder idag över 14 000 produkter fördelat över 80 varumärken kombinerat med bolagets egna sortiment. Idag har Sleepo cirka 70 olika produktkategorier inom möbler och heminredning, och sortimentet växer kontinuerligt.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;