Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

jobba på sleepo

Medarbetarna är det viktigaste som finns! Därför ser vi till att omge oss med människor vi tycker om. Tillsammans växer vi som företag, men också som människor. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på sin arbetsplats. Därför ser vi till att gemensamt göra sånt som vi gillar!

Har du vilja, engagemang och driv kan du bli vår nya kollega!

Om Sleepo

Sleepo är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på nätet med över 14,000 produkter från en mängd kända varumärken samt ett snabbt växande private label sortiment. Idag har Sleepo cirka 70 olika produktkategorier inom möbler och heminredning, och sortimentet växer kontinuerligt. Vi är ett passionerat och ambitiöst företag som erbjuder kunder en förstklassig shopping-upplevelse med ett konkurrenskraftigt kunderbjudande.

Vi söker dig som brinner för möbler och inredning och vill arbeta i ett snabbt växande företag tillsammans med kreativa medarbetare. På Sleepo bygger vår kultur på prestigelöshet, nyfikenhet och framåtanda. Alla är lika viktiga hos oss och vi eftersträvar alltid att växa som team.

Tidigare erfarenhet från e-handel samt erfarenhet av att arbeta med möbler och heminredning är alltid meriterande. Språkkunskaper är en kompetens som efterfrågas alltmer i takt med att vi satsar på nya marknader.

LEDIGA TJÄNSTER

 

Arbetsplats & kultur

På Sleepo bygger vår kultur på prestigelöshet, nyfikenhet och framåtanda. Alla är lika viktiga hos oss och vi eftersträvar att växa som ett team. För att nå detta ger våra medarbetare möjlighet att själva forma sin roll och sin arbetssituation.

Förutom att vi har roligt tillsammans under arbetstiden, så ser vi till att komma ut på gemensamma aktiviteter och därmed växa tillsammans. Vi är stolta över vår företagskultur och strävar efter att göra den ännu bättre!

Kontakt

Telefon
08-20 87 70

E-post
jobb@sleepo.se

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;