Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

tysktalande kundservicemedarbetare

Vill du arbeta på ett av Sveriges snabbast växande bolag inom möbler och heminredning på nätet? Brinner du för kundservice och att hjälpa människor? Älskar du möbler och heminredning? Samtidigt som du gillar att jobba administrativt? Då kanske du är Sleepos nya kundservicestjärna och borde ansöka idag!

Sleepo söker tysktalande kundservicemedarbetare

Sleepo AB

Tysktalande medarbetare till vårt kundserviceteam
Kommun: Stockholm

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

  • Kundservicemedarbetare - 1-2 års erfarenhet

Språk:
- Tyska

Om jobbet

Vill du arbeta på ett av Sveriges snabbast växande bolag inom möbler och heminredning på nätet? Brinner du för kundservice och att hjälpa människor? Älskar du möbler och heminredning? Samtidigt som du gillar att jobba administrativt? Då kanske du är Sleepos nya kundservicestjärna och borde ansöka idag!

Nu söker vi en tysktalande medarbetare till vårt kundserviceteam! Du kommer främst att ansvara för våra tyska kunder och vår tyska kommunikation men även hjälpa till med våra svenska, norska och finska kunder. Här kommer du att ansvara för hela kundresan och finnas tillgänglig för alla typer av frågor som kan uppstå, både innan och efter beställning.

Om Sleepo

Sleepo är en ledande återförsäljare av möbler och heminredning på nätet med försäljning i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Vi erbjuder över 15,000 produkter från en mängd kända varumärken samt vårt snabbt växande egna sortiment. Vi är ett passionerat och ambitiöst företag som erbjuder kunder en förstklassig shopping-upplevelse med ett konkurrenskraftigt kunderbjudande.

Om tjänsten

Rollen innebär att du ansvarar för våra tyska kunder samtidigt som du hjälper till att hantera de inkommande förfrågningarna från våra andra marknader. Detta innebär att du ska känna dig trygg med att kommunicera både på tyska, svenska och engelska. Du kommer dagligen att ansvara för kundresan genom att besvara kundfrågor via telefon, chatt och mail. Du hjälper kunder med allt från produktfrågor, leveransfrågor och alla problem som kan uppstå längs vägen. Utöver att besvara kundfrågor arbetar du med försäljning via telefon, chatt och mail samt tar emot kunder i vårt showroom.

Vi erbjuder dig en roll med varierande dagar där du både får utlopp för din strukturerade och ordningsamma sida samtidigt som du får kombinera det med din passion för service.

Vi söker dig som

Har erfarenhet av kundservice via telefon och mail och har en utmärkt fingertoppskänsla för kundbemötande samtidigt som du drivs av att leverera en kundupplevelse i världsklass.

Du är noggrann, stresstålig och brinner för service. Du bör vara bra på att se detaljer, ha ett stort intresse för ordning och reda och gilla att ha många bollar i luften. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är bekväm med att ha telefonen som arbetsredskap. Du ska också tycka att det är roligt med kundmöten då vi har ett showroom där vi tar emot kunder.

En del utav arbetet kräver avvikelsehantering där du som individ behöver vara beslutsam, kund- och lösningsorienterad. Du ska också ha förmågan att leverera utmärkt kundservice i alla situationer och vara problemlösaren när felaktigheter uppstår.

Som person brinner du för service och trivs i en roll där de sociala kontakterna är många. Du är självständig, trygg och älskar att hjälpa andra. Självklart är du punktlig och pålitlig och känner stort ansvar för dina uppgifter och ser till att genomföra dem i tid och på ett tillfredsställande sätt. Vidare innefattar rollen varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo vilket kräver att du är flexibel och noggrann så att information inte faller mellan stolarna. Slutligen kommer du att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor vilket kräver att du har en god samarbetsförmåga.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig en plats i ett passionerat och växande företag med modernt kontor i centrala Stockholm. Arbetsplatsen är väldigt familjär med en platt organisation med högt i tak.

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med start omgående.

Är du vår nya kollega? Då ska du ansöka genom att maila ditt CV och personligt brev till career@sleepo.se, så kontaktar vi dig omgående. 

Har du några frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Eila Söderman, Head of Customer Experience på eila@sleepo.se.

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Markvardsgatan 9
11353 Stockholm

Arbetsplats & kultur

På Sleepo bygger vår kultur på prestigelöshet, nyfikenhet och framåtanda. Alla är lika viktiga hos oss och vi eftersträvar att växa som ett team. För att nå detta ger våra medarbetare möjlighet att själva forma sin roll och sin arbetssituation.

Förutom att vi har roligt tillsammans under arbetstiden, så ser vi till att komma ut på gemensamma aktiviteter och därmed växa tillsammans. Vi är stolta över vår företagskultur och strävar efter att göra den ännu bättre!

Kontakt

Du söker tjänsten genom att maila ditt CV och personligt brev till , så kontaktar vi dig omgående.

Har du några frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Eila Söderman, Head of Customer Experience på .

Telefon
08-20 87 70

Om Sleepo

Sleepo är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på nätet. Vi erbjuder våra kunder en förstklassig shoppingupplevelse med ett konkurrenskraftigt kunderbjudande och ett väl utvalt sortiment. Bolaget har vuxit snabbt och erbjuder idag över 15 000 produkter fördelat över 80 varumärken kombinerat med bolagets egna sortiment. Idag har Sleepo cirka 70 olika produktkategorier inom möbler och heminredning, och sortimentet växer kontinuerligt.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;