Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Sleepo news

Sleepo News

Tidlös design, organiska former och en jordnära färgskala – välkomna de allra senaste nyheterna från vårt eget Sleepo Collection!

VIENNA MATTA

Vår nya stolthet stavas Vienna – en mjuk och härlig ullmatta med oslagbar design. Tillverkad för Sleepo Collection i samarbete med Jakobsdals och vävd i 100% ull med en naturlig, offwhite färg. Mattan har en 2 cm hög lugg med klippt mönster av organiska, böljande former medan basen är slätvävd för en snygg kontrast. Mattan passar bra i hela hemmet och riktigt fin blir den ihop med vår populära soffa Billie i teddy tyg!

Lola Sänggavel

Vi fortsätter på temat för mjuka, böljande former med vår nya sänggavel Lola. Handgjord i ett tåligt polyestertyg med härlig linnekänsla och en dov, naturfärgad kulör. Sänggaveln har en vågformad design och inramande piping som sträcker sig längs med gavelns sidor och topp. Kombinera gärna med någon av våra sängar Dream, Venus eller Tellus, som matchar bra i både ton och textil, för ett enhetligt uttryck.

BLAIR soffa

Letar du efter en ny soffa i klassisk men samtidigt modern design att krypa upp i för att mysa hela kvällen lång? Då tror vi att vår dunstoppade 3-sits soffa Blair kommer att passa dig perfekt. Klädd i en vit, slitstark tygmix som inte bara ser bra ut men som dessutom är oerhört skonsam och mjuk mot huden. Den tidlösa designen tillsammans med en god komfort gör Blair till en soffa som är lätt att tycka om.

Bianca soffa

Soffmys på hög nivå med massor av härliga kuddar? Ja tack! Vår nya soffa Bianca levererar underbart mjuk komfort med sin dunstoppade sits och fluffiga ryggkuddar. Klädd i en stentvättad, kraftig linnemix av hög kvalitet med en ledig men ändå stilren känsla. Klädseln är dessutom avtagbar och kan tvättas på 30 grader i maskin – hur bra är inte det?!

LOLLO fåtölj

Skapa wow-faktorn i vardagsrummet med fåtöljen Lollo. Med en modern design, elegant känsla och generösa proportioner, tar fåtöljen för sig och blir lätt en ny favorit. Välj mellan tre varianter – två är klädda i en kvalitetstextil med mjuk ytkänsla och kommer i färgerna Beige och Mullvad, medan den tredje har en finish i brunt fårskinn.

KENDRA FÅTÖLJ

Näst på tur är vår härliga fåtölj Kendra! Fåtöljen påminner om en klassisk öronlappsfåtölj men med en modern twist. Kendra är klädd i ett off-white polyestertyg med taktil textur och mysig teddy-känsla. Kombineras med stilrena ben i ljust trä för en snygg kontrast.

EILA MATSTOL & ESTER MATBORD

Uppdatera matplatsen med ett nytt matbord och nya matstolar. Bordet Ester kommer i flera olika utföranden men här vill vi slå ett slag för matbordet med svartlackad finish. Designen imponerar med en rund toppskiva och tre cylinderformade ben som sitter samlade under bordets mitt. Matcha med härliga Eila som är en snygg matstol i lounge-stil. Sits och rygg i naturtrogen rottingväv och inramande stomme i svart trä. Det är svårt att få en snyggare matplats än så här!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;