icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Himla Mira Loose Sänggavel Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Himla

Himla Mira Loose Sänggavel Vit


5 290 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:
Mer från: Sänggavlar Himla

Mira Loose-fit är en sänggavel från Himla, i tättvävt, vitt hellinne med mycket struktur. Gavelns tyg har synliga overlock-sömmar och är mjukbehandlat.

 

Överdraget till gaveln har en lös passform för ett modernt och ledigt uttryck.

 

Finns i storlekarna 90 cm, 120 cm, 160 cm och 180 cm. Höjd: 140 cm.

Överdraget är avtagbart och tvättbart.


I samma serie från Himla finns även sängkappa som du trär över sängen.

Varumärke Himla
Material 100% linne
Tillgängliga storlekar 90 cm, 120 cm, 160 cm & 180 cm

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.