Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Beige sänggavel

Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av beige sänggavel. Vi har sänggavlar i olika storlekar, färger och material. Vi är säkra på att du kommer att hitta en beige sänggavel som passar ditt sovrum och inredningsstil. Spana in vårt breda sortiment nedan. 

Brett sortiment av beige sänggavel online

Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av beige sänggavel. Vi har sänggavlar i olika storlekar, färger och material. Vi är säkra på att du kommer att hitta en beige sänggavel som passar ditt sovrum och inredningsstil. Spana in vårt breda sortiment för att hitta din favorit! 

Köp beige sänggavel hos oss på Sleepo

Hos oss på Sleepo hittar du en rad olika beiga sänggavlar. En sänggavel gör sovrummet mer mysigt samt att den är skön att luta sig mot när man t.ex. läser. Vi har beige sänggavel i olika storlekar.

Gavelstorlekar: Beige Sänggavel 80, Beige Sänggavel 90, Beige Sänggavel 105, Beige Sänggavel 120, Beige Sänggavel 140, Beige Sänggavel 160, Beige Sänggavel 180, Beige Sänggavel 210. Hos oss på Sleepo hittar du flera sängar som är perfekta att matcha tillsammans med våra Beiga sänggavlar för att få en helhet. 

Beige sänggavel från välkända varumärken 

Att addera en beige sänggavel till ditt sovrum som skapar en mer ombonad känsla. Sovrummet ska vara en plats för återhämtning och man ska få ett lugn när man kommer in i sovrummet. 

Matcha din sänggavel tillsammans med din säng, matta, taklampa och sängbord för att få en komplett look. Hos oss på Sleepo hittar du en beige sänggavel från välkända varumärken som  Mille Notti, Tempur, Fridnäs och från vårt eget varumärke Sleepo Collection. Där hittar du våra populära sänggavlar Art, Celine, Stella och Cleo

Fri frakt (hemleverans 99 kr), Öppet köp, Snabb leverans!

Vi säljer ett stort antal prisvärda beige sänggavel med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Är det något du undrar över?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta en beige sänggavel på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9 som ligger i centrala Stockholm, vi har flera sänggavlar inne som du kan känna och klämma på. Våra säng-, och inredningsexperter hjälper dig med val av beige sänggavel, varmt välkommen

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;