Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Sänggavel 120 cm

Känner du att det fattas något i ditt sovrum? Kanske är det en sänggavel 120 cm som saknas för att rummet ska se komplett ut. En säng utan sänggavel går visserligen att sova i, men den kan kännas naken och tråkig. Med en gavel som komplement ser du till att ditt sovrum får ett lyft samtidigt som du optimerar dina förutsättningar för en god natts sömn. En huvudgavel kan nämligen ha både funktionella och utseendemässiga fördelar - så se till att välja en som passar till just din säng. Låt din sänggavel i 120 cm bli sovrummets snyggaste inredningsattiralj och beställ den enkelt och bekvämt direkt från oss!

Piffa upp sovrummet med en sänggavel 120 cm

Känner du att det fattas något i ditt sovrum? Kanske är det en sänggavel 120 cm som saknas för att rummet ska se komplett ut. En säng utan sänggavel går visserligen att sova i, men den kan kännas naken och tråkig. Med en gavel som komplement ser du till att ditt sovrum får ett lyft samtidigt som du optimerar dina förutsättningar för en god natts sömn. En huvudgavel kan nämligen ha både funktionella och utseendemässiga fördelar - så se till att välja en som passar till just din säng. 

Våra sänggavlar 120 finns i många olika material som t.ex lyxig sammet och i flera populära färger och nyanser av både beige och grått. Vissa är tjocka och mjuka för att du ska kunna luta dig emot dem utan att få ont i ryggen. Det passar bra om du exempelvis tycker om att sitta upprätt och läsa innan du somnar. Andra är tillverkade i trä för att det passar bättre till resten av inredningen i sovrummet. Det bästa tipset är att välja en som passar in i din inredningsstil. Du kan alltid byta ut den senare om du vill ha en förändring.

Ombonad känsla med en sänggavel 120 cm

Med en sänggavel 120 får du ytterligare en möjlighet att sätta din egen prägel på sovrummet. Om du intresserar dig för inredning vill du säkert att varje detalj ska vara perfekt. En gavel har en större effekt på rummet än vad många tror, den skapar en mer ombonad känsla och ser till att du slipper stöta huvudet mot väggen. Se bara till att köpa en som passar storleken på din säng. En sänggavel som är för bred eller för smal riskerar att skapa fula och obekväma kanter. 

På Sleepo har vi sänggavlar i 120 cm för alla smaker och stilar. Här väljer du mellan kända svenska märken som tillverkar gavlar med lång livslängd. Vi på Sleepo har specialiserat oss på sänggavlar och erbjuder sänggavlar med unik design som håller hög kvalitet. En annan av våra populära tillverkare är Mille Notti. De är kända för sina pikerade gavlar som finns i flera olika tygnyanser.

Oavsett vilket märke, material eller färg som du väljer finns det både bekväma och snygga val som passar din säng och ditt sovrum. Nästa gång du lutar huvudet mot kudden behöver du inte oroa dig för att slå i väggen eller skapa fula fläckar på tapeten. 

Matcha med en säng 120

För att matcha din nya sänggavel 120 cm rekommenderar vi även att du köper din nya säng 120 cm från oss på Sleepo. Hos oss kan du matcha så att både säng och sänggavel är i samma material, färg och nyans.  Låt din sänggavel i 120 cm bli sovrummets snyggaste inredningsattiralj och beställ den enkelt och bekvämt direkt från oss.

Gavelstorlekar: Sänggavel 80, Sänggavel 90, Sänggavel 105 , Sänggavel 120, Sänggavel 140, Sänggavel 160, Sänggavel 180, och Sänggavel 210. Har du rätt säng till din gavel? Hos oss på Sleepo hittar du flera sängar i mycket god kvalité som passar perfekt och matchar din nya sänggavel i både färg och material. 

Kom och titta på din nya sänggavel i vårt Showroom

Om du har fler frågor eller funderingar om våra sänggavlar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 för att boka in ett besök hos oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra experter dig med val av rätt 120 säng och sänggavel, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;