Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Prydnadskudde 50x50

Att välja rätt prydnadskudde för ditt hem kan vara en utmaning, men med en kudde som mäter 50x50 cm kan du inte gå fel. Denna storlek passar perfekt i de flesta soffor och fåtöljer och ger rummet en extra touch av stil och elegans.

Prydnadskudde 50x50 - För att ge ditt hem en extra touch av stil

Att välja rätt prydnadskudde för ditt hem kan vara en utmaning, men med en kudde som mäter 50x50 cm kan du inte gå fel. Denna storlek passar perfekt i de flesta soffor och fåtöljer och ger rummet en extra touch av stil och elegans.

Material och kvalitet

Hos Sleepo hittar du ett brett utbud av prydnadskuddar i olika material och kvaliteter. Vårt sortiment inkluderar kuddar i bomull, sammet, linne och syntetiska material. Vi väljer noggrant ut våra leverantörer för att säkerställa att våra kunder får högsta kvalitet och hållbarhet.

Färger och mönster

Vi erbjuder prydnadskuddar i olika färger och mönster som passar alla stilar och smaker. Du kan välja mellan enfärgade kuddar i neutrala toner som grått, beige eller vitt, eller mer färgglada alternativ i blått, grönt eller rosa. Vi har också kuddar med olika mönster, från klassiska ränder och prickar till mer moderna och trendiga mönster.

Skötselråd

För att hålla dina prydnadskuddar i bästa skick är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. De flesta av våra kuddar kan tvättas i maskin, men vissa kräver kemtvätt eller annan speciell skötsel. Vi rekommenderar alltid att följa tvättråden på kuddens etikett för att undvika skador eller missfärgning.

Pris och leverans

Hos Sleepo hittar du prydnadskuddar i olika prisklasser, från budgetalternativ till lyxigare alternativ. Vi erbjuder också snabb leverans och öppet köp i 14 dagar. Om du har några frågor om våra produkter eller leveranser är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Sammanfattning

En prydnadskudde i storleken 50x50 cm är ett utmärkt sätt att ge ditt hem en extra touch av stil och elegans. Hos Sleepo hittar du ett brett utbud av kuddar i olika material, färger och mönster för att passa alla stilar och smaker. Vi erbjuder också snabb leverans och öppet köp i 14 dagar. Frågor? Kontakta vår kundservice på tel: 08-20 87 70 eller e-post: info@sleepo.se

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;