• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Accent Soffbord Marmor Ø50 Svart

Leveranstid: 2-5 vardagar
1 350 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Accent soffbord är ett runt marmorbord med en minimalistisk, industriell design. Soffbordet består av en äkta grå marmorskiva på ett stadigt underrede av svart metall. Den ljusa fräscha marmorn med grå ådring och skiftningar ger ett klassiskt och elegant intryck och passar ihop med nästan vilken inredning som helst. Då skivan är av äkta marmor är varje exemplar unikt, vilket kan ge skillnader i nyans och ådring men vilket är en stor del av charmen med natursten. Med ett marmorbord ur Accent-serien sätter du pricken över i:et oavsett vilket rum du väljer att ställa det i. 

Soffbordet går även att välja med ett vitt underrede och du hittar den produkten här. Accent-serien innehåller soffbord, sidobord och avlastningsbord i flera storlekar och färger.

Specifikationer 

Material: Marmor/Metall
Färg: Grå/Svart

Mått

Höjd: 53 cm
Diameter: 50 cm 

Skötselråd

Marmor är ett poröst material som är känsligt för spill. Man ska alltid torka upp allt man spiller på marmorn omgående. Vid skötsel av marmor ska man tänka på att marmorn är känslig mot syror. Därför ska man aldrig använda sura rengöringsmedel.

Medel för avlägsnande av kalkbeläggningar, som exempelvis toalettrengöringsmedel är skadliga och orsakar frätskador. Andra sura vätskor som vin, ättika, vinäger, fruktjuice, kolsyra, kaffe etc är också skadliga.

Använd rengöringsprodukter avsedda för stenar. För daglig rengöring använd en disktrasa som fuktas med vatten. Vanligt såpvatten räcker långt. Vid grövre smuts kan du t ex använda ren alkohol eller thinner. Torka bort rengöringsmedlet med en disktrasa. Eftertorka ytan med en vattenfuktad trasa.

Specifikationer

Leveranstid 2-5 vardagar
Varumärke RGE
Sittbredd
Sittdjup
Sitthöjd
Sittplymå
Komfort
Färg Svart
Material
Ben Metallben
Tyg
Färg Grå/Svart
Stoppning
Ljuskälla

Leverans

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating