Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

soffbord ek

Ett soffbord i ek finns i många olika utföranden. Är du ute efter ett soffbord i ek har du hamnat rätt. Oavsett om du är ute efter ett ljust soffbord eller ett mörkt har vi det hör på Sleepo. Spana in vårt breda sortiment av soffbord i ek nedan.

Soffbord i ek i olika utföranden 

Ett soffbord i ek finns i många olika utföranden. Är du ute efter ett soffbord i ek har du hamnat rätt. Oavsett om du är ute efter ett ljust soffbord eller ett mörkt har vi det hör på Sleepo. Spana in vårt breda sortiment av soffbord i ek.

Soffbord i ek online på Sleepo

Det har blivit väldigt populärt med soffbord i olika träslag, se alla soffbord trä, och speciellt soffbord i ek. Ett soffbord i ek ger en varm och hemtrevlig känsla i vardagsrummet. Ek är ett naturmaterial som ger soffbordet en unik ådring så varje soffbord i ek ser olika ut. Matcha ditt soffbord i ek med din soffa, inredning och tv-bänk för en komplett look. Ett soffbord är inte bara praktisk, det är en inredningsdetalj som tillför mycket i ett rum. Den ska vara snygg, passa in i övriga hemmet och vara praktisk. Vi är säkra på att du kommer att hitta ett soffbord i ek som bockar av alla dem kriterierna. 

Soffbord i ek från välkända varumärken 

Soffbord i ek kan se väldigt olika ut, vi har vitpigmenterade, svarta,  vita, samt soffbord i rökt ek. Vi har även runda ovala, kvadratiska samt rektangulära soffbord i ek i olika storlekar. Soffbordet Sullivan från Rowico Home är väldigt populärt och vi förstår varför! Sullivan finns i två olika storlekar som är lika fina var för sig som tillsammans. 

Vi har soffbord i ek från kända varumärken som Hübsch, Rowico Home, Cooee Design, OYOY Living, Umage, Design House Stockholm, samt vår egna varumärke Sleepo Collection. 

Öppet köp, Snabb leverans!

Vi säljer ett stort antal prisvärda soffbord ek med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Är det något du undrar över?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt soffbord ek på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av soffbord i ek, varmt välkommen

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;