Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Soffbord trä

Ett soffbord i trä är ett säkert kort. Det är enkelt att matcha med övrig inredning såsom sidobord, soffa och matta. Hos oss på Sleepo finner du ett brett sortiment av soffbord i trä. Spana in vårt utbud nedan. 

Hitta ditt perfekta soffbord trä hos Sleepo

Ett soffbord i trä är ett säkert kort. Det är enkelt att matcha med övrig inredning såsom sidobord, soffa och matta. Hos oss på Sleepo finner du ett brett sortiment av soffbord i trä.

Soffbord trä online på Sleepo

Soffbordet utgör en stor del av inredningen. Det ska vara snyggt, passa in i övriga hemmet och vara praktisk. Vi är säkra på att du kommer att hitta ett soffbord i trä som bockar av alla dem kriterierna. För många är inte soffbordet bara ett soffbord, det används även som matbord så att man kan kolla favoritserien samtidigt som man äter. Vi har soffbord som är lite större samt soffbord i trä som passar de lite mindre hemmen. Om du inte vill ha ett soffbord helt i trä har vi de populära soffbordet Hammond från Rowico Home som har träben med en vacker marmorskiva i olika färger och storlekar. 

Soffbord trä i olika utföranden 

Det är viktigt att man känner harmoni i vardagsrummet, det är oftast där man kopplar av efter en lång dag. För att du ska hitta ett soffbord i trä som passar övrig inredning har vi på Sleepo soffbord i valnöt, brun ek, vitpigmenterad ek, svart ek, trä/marmor och trä/glas. Vi har även soffbord i trä från många olika varumärken som Rowico Home, Creative Collection, Bloomingville, Day Home samt vårt egna varumärke Sleepo Collection

Öppet köp, Snabb leverans!

Vi säljer ett stort antal prisvärda soffbord trä med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Är det något du undrar över?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt soffbord trä på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av soffbord i trä, varmt välkommen

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;