Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Runt soffbord

Inget vardagsrum är komplett utan ett runt soffbord. Med ett runt soffbord  i vardagsrummet skapar du en inbjudande atmosfär då du med ett runt soffbord eller runt vardagsrumsbord får känslan av ett rymligare och luftigare rum. Här på Sleepo finns det soffbord för alla, oavsett stil och hem. Välj bland vårt breda sortiment av runda soffbord! 

Populära varumärken

Inred vardagsrummet med ett stilfullt, prisvärt, runt soffbord från Sleepo

Inget vardagsrum är komplett utan ett runt soffbord. Med ett runt soffbord i vardagsrummet skapar du en inbjudande atmosfär då du med ett runt soffbord får känslan av ett rymligare och luftigare rum. Här på Sleepo finns det soffbord för alla, oavsett stil och hem. Välj bland vårt breda sortiment av runda soffbord! 

Runda soffbord i olika utföranden

Här finner du runda soffbord i många olika material och utföranden. Välj ett runt soffbord med glasskiva, runt soffbord trä, runt svart soffbord, runt soffbord ek, litet runt soffbord, runt soffbord vitt, runt soffbord glas, runt soffbord vitoljad ek, runt soffbord marmor, eller ett runt soffbord med förvaring så du enkelt kan gömma fjärrkontroller och annat som du inte vill ha framme. Hos oss är det enkelt att hitta ett runt soffbord för alla olika typer av hem och rum! 

Maximera utrymmet med ett runt soffbord & runt vardagsrumsbord

Den runda formen på ett soffbord gör det enklare att röra sig runt det och skapar en mer öppen atmosfär i rummet. Det tar också upp mindre utrymme än ett fyrkantigt soffbord, vilket kan vara särskilt fördelaktigt om du har en liten vardagsrumsyta.

Skapa en samlingsplats

Ett runt soffbord är perfekt för att skapa en samlingsplats i ditt vardagsrum. Du kan placera det mitt i rummet och inreda det med böcker, tidningar eller andra dekorativa föremål. Det blir en plats där familj och vänner kan samlas för att umgås eller njuta av en kopp kaffe tillsammans.

En stilren och mångsidig möbel

Ett runt soffbord kan komplettera olika inredningsstilar, från modern minimalism till klassisk elegans. Du kan välja mellan olika material som runt soffbord trä, runt soffbord marmor och runt soffbord glas och utföranden för att matcha din personliga stil och övriga möbler i rummet. Oavsett om du föredrar runt soffbord trä, metall eller glas, finns det en mängd olika alternativ att välja mellan.

Hitta ett perfekt runt soffbord hos Sleepo

Hos Sleepo hittar du ett brett utbud av runt soffbord & runt vardagsrumsbord i olika stilar och material som soffbord trä, soffbord marmor och soffbord glas. Vi samarbetar med välkända varumärken för att kunna erbjuda möbler av hög kvalitet till bra priser. Besök vår webbplats för att upptäcka vårt sortiment och hitta ditt perfekta runt soffbord idag!

Behöver du tips och råd innan du väljer ditt nya soffbord? 

Om du har fler frågor eller funderingar om våra runda soffbord är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 för att få tips och råd samt boka in ett besök hos oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra experter dig med val av rätt runt soffbord, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;