Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Soffbord marmor

Är du ute efter ett soffbord i marmor har du hamnat rätt! Vi har ett brett sortiment av soffbord marmor. Du hittar runda soffbord i marmor, kvadratiskt soffbord i marmor samt soffbord som både är i trä och marmor just för att du ska kunna matcha med andra inredningsdetaljer, din matta och soffa. Spana in vårt utbud nedan. 

Köp soffbord i marmor hos oss på Sleepo

Är du ute efter ett soffbord i marmor har du hamnat rätt! Vi har ett brett sortiment av soffbord marmor. Du hittar runda soffbord i marmor, kvadratiskt soffbord i marmor samt soffbord som både är i trä och marmor just för att du ska kunna matcha med andra inredningsdetaljer, din matta och soffa

Soffbord marmor online på Sleepo

Vardagsrummet är en plats för återkoppling, det är den platsen man oftast längtar till efter en lång dag. Soffbordet är en viktig möbel som kan lyfta ett rum. Den ska inte bara vara praktiskt, utan också en inredningsdetalj. Ett soffbord i marmor blir som ett smycke för vardagsrummet. Marmor är ett material som är unikt och ser elegant ut. Soffbord i marmor passar alla hem och finns i olika utföranden. Vi på Sleepo har soffbord i marmor i olika färger, modeller och storlekar. Vi är säkra på att du kommer att hitta ett soffbord i marmor som passar just ditt hem. I vårt sortiment finn såklart även soffbord trä och soffbord glas.

Soffbord i marmor från välkända varumärken 

Hos oss hittar du soffbord marmor från flera kända varumärken såsom Jakobsdals, Rowico Home som har soffbordet Hammond där marmor och trä är mixat vilket skapar en fin kontrast mellan hårt och mjukt, samt flera olika utföranden av soffbord marmor från Woud, Hübsch och vårt egna varumärke Sleepo Collection. 

I vårt sortiment hittar du också soffbord trä, soffbord glas, soffbord ek, runt soffbord.

Öppet köp, Snabb leverans!

Vi säljer ett stort antal prisvärda soffbord marmor med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Är det något du undrar över?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt soffbord marmor på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av soffbord marmor, varmt välkommen

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;