• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Newport Morgonrockar

    Newport Collection driver och utvecklar ett livsstils- varumärke som producerar heminredning med en tidlös och klassisk design i genuin amerikansk New England stil. Exklusiva hemtextilier som andas lyx och en avslappnad livsstil som inspirerar och för tankarna till livet på den amerikanska östkusten är ett kännetecken för Newport Collection. Newports produkter är tillverkade av allra högsta kvalitet för att hålla en lång tid framöver.

  • Newport

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Newport morgonrock

Exklusiva morgonrockar i lyxig kvalitet

Newports morgonrockar i frotté velour och fleece är inte bara komfortabla och attraktiva, de är dessutom av så bra kvalitet att de är som nya tvätt efter tvätt. Morgonrockarna ger en skön och lyxig känsla mot huden. Dröm dig bort från en gråa vardagen en stund och förflytta dig till den Amerikanska östkusten med hjälp av känslan som en Newport morgonrock i klassisk design ger. Detta är morgonrocken för finsmakaren, för livsnjutaren, för dig helt enkelt!

Hos oss på Sleepo finner du mängder med kvalitetsprodukter och morgonrockar i bra kvalitet och pris. Vi är så säkra på att du kommer att vara nöjd att du får 14 dagars öppet köp med fri retur. Vill du se hela vårt sortiment av morgonrockar? Kika gärna in här: Morgonrockar