icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Svensk Marmor Underlägg med Guldkant Vit Marmor 8,5 cm 4-pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Svensk Marmor

Svensk Marmor Underlägg med Guldkant Vit Marmor 8,5 cm 4-pack


429 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Eleganta och vackra glasunderlägg i ljus marmor från Svensk Marmor. Underläggen inger en lyxig känsla tack vare den vackra guldkanten. Passar perfekt både till årets alla dukningar och som en ren inredningsdetalj i ditt hem. Undersidan har ett tunt lager av kork som skyddar ditt bord mot repor.

Den marmor som företaget Svensk Marmor använder sig utan är bruten två mil utanför Örebro och hela processen från brytning till färdig produkt sköts därmed i Sverige med hjälp av ett stort hantverkskunnande. Ekebergsmarmorn som bryts ut är en dolomitisk marmor som är ca två miljarder år gammal. Tack vare detta är Svensk Marmors produkter unika och användningsområdena många tack vare dess naturliga egenskaper och dess vattenbeständighet.

Fasaden på Kungliga Svenska Dramaten, Golvbeläggningen på Grand Hotel i Stockholm och Rådhuset i Göteborg är exempel där Ekebergsmarmorn användningsområden.

Underläggen finns även i en variant utan guldkant.

Specifikationer

- Diameter: 8,5 cm

- Material: Solid Ekebergsmarmor

- Undersida: Kork

- Färg: Vit / Ljusgrå

- Säljs i 4-pack! 

Varumärke Svensk Marmor
Färg Guld, Marmor

Svensk Marmor

Svensk Marmor har marmorprodukter av hög kvalitet som alla är tåliga och har en tidlös design. Du hittar något för hemmets alla rum, vare sig du behöver glasunderlägg eller brickor till köket eller ett soffbord till vardagsrummet!

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.