icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Design House Stockholm Fåtölj Day Ljusgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Design House Stockholm

Design House Stockholm Fåtölj Day Ljusgrå


7 495 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor
Finns även som:

DAY är en simpel och vardaglig fåtölj som trotts den enkla designen inger en känsla av exklusivitet. Fåtöljen är byggd på en massiv träram i tall för att erbjuda bästa möjliga stabilitet. 


DAY finns att välja i flera olika tygfärger. 

Varumärke Design House Stockholm
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 70 x 83 x 80 cm
Sitthöjd 40 cm
Sittdjup 53 cm
Stomme Massiv tall
Färg Ljusgrå
Ben Ekben

Fåtöljen DAY från Design House Stockholm är en stilren vardagsfåtölj som är både snygg och bekväm att sitta i. En stor fördel med DAY är att fåtöljen passar i dem flesta vardagsrum och med möjligheten att välja tygfärg kan du välja hur fåtöljen ska matcha din heminredning. DAY har höga ekben och till fåtöljen så medföljer en knappade kuddar i samma tyg.


Day är klädd i ett mjukt och bekvämt tyg i en blandning av ull, nylon och polyester. Kombinationen har satts ihop för att skapa ett tyg som inte bara ser bra ut men som dessutom är oerhört skonsam och mjuk mot huden samtidigt som det är slitstarkt. Tyget är oerhört slitstarkt och kan utan besvär användas i publika områden. 

Design House Stockholm

Design House Stockholm

Design House Stockholm grundades av Anders Färdig och började som ett kreativt produktutvecklingsföretag för andra varumärken år 1992. Flera produkter har fått utmärkelser som Excellent Swedish Design, Red Dot Design Award, Accent on Design Award, Design Plus och Elle Deco Design Award.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.