icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Woud Geyma sideboard, Låg har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Woud

Woud Geyma sideboard, Låg


9 699 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

Geyma sideboard är en snygg möbel med gott om förvaringsmöjlighet. Passar perfekt som tv-bänk. In- och utsidan av Geyma är täckt i svart målad ekfanér och kompletteras av laminerade skjutdörrar i ljusa gråtoner. Med dom karakteristiska hålen på framsidan drar du lätt dörrarna fram och tillbaka. 


Geyma levereras med en hylla inuti och är försedd med hål i varje ryggstöd för enkel kabeldragning.
Benen är tillverkad i metall och pulverlackade i svart. Varumärke Woud
Storlek (BxHxD): 140x42x42 cm
Färg Grå, Svart
Material Ek
Woud

Woud

Woud tillhandahåller en stor vidd av högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer. Varje designer är handplockad för att säkerställa att visionen vidhålls - att skapa tidlös design där varje produkt har en mening, ett syfta och en funktion. Woud samarbetar med nya talanger och etablerade designers från ett vitt spann av länder. Varje designer har sitt individuella uttryck , men alla med en modern tolkning av det skandinaviska designarvet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.