Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Skänk Svart & Sideboard svart

En svart skänk passar in i alla hem och inredningsstilar. En skänk är både praktisk och ger ett lyft i hemmet. Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av svarta skänkar. Oavsett vad för typ av svart skänk du är ute efter är vi säkra på att du kommer att hitta den hos oss på Sleepo. 

Brett sortiment av svarta skänkar 

En svart skänk passar in i alla hem och inredningsstilar. En skänk är både praktisk och ger ett lyft i hemmet. Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av svarta skänkar. Oavsett vad för typ av svart skänk du är ute efter är vi säkra på att du kommer att hitta de hos oss på Sleepo. 

Handla en svart skänk online på Sleepo

Allt som man inte vill ha framme lägger man in i en svart skänk. En skänk borde finnas i alla hem, den är både snygg och ger bra förvaring av saker som man inte vill ha framme. Ställ in servetter, ljus, fat, dukar osv. Ställ din svarta skänk mot en vägg med lite ljuslyktor, en bordslampa och lite dekoration på och du får en mer ombonad känsla i rummet. Ställ en svart skänk i hallen för extra förvaring för mössa och vantar, i vardagsrummet för att förvara dukar och servetter, sovrummet för extra förvaring till extra sängkläder eller i vardagsrummet. En svart skänk passar stora som små hem med olika  inredningsstilar.

Svart sideboard från välkända varumärken 

 Hos oss på Sleepo hittar du en svart skänk i olika storlekar och utföranden. Vi säljer skänk i svarta från en rad olika varumärken såsom Rowico Home, Design House Stockholm, Woud, Casø, HK Living, Hübsch, Tenzo samt vårt egna varumärke Sleepo Collection. 

Skänk svart i sovrummet

Att skänka svart i sovrummet är ett bra sätt att skapa en avslappnad och lugn miljö. Genom att använda svarta sängkläder, kuddar och filtar kan du skapa en mysig och inbjudande säng som inbjuder till en god natts sömn. Du kan också använda svarta nattduksbord och lampor för att skapa en enhetlig och elegant känsla.

Skänk svart i vardagsrummet

Att skänka svart i vardagsrummet ger en modern och sofistikerad känsla. Du kan använda svarta soffor, kuddar och mattor för att skapa en enhetlig och elegant känsla. Det är också möjligt att använda svarta väggdekorationer, som tavlor eller speglar, för att skapa en kontrast till en annars ljusare inredning.

Skänk svart i köket

Att skänka svart i köket kan ge en modern och minimalistisk känsla. Du kan använda svarta köksmaskiner, som kaffebryggare eller brödrostar, för att skapa en enhetlig och elegant känsla. Det är också möjligt att använda svarta köksredskap, som bestick eller tallrikar, för att skapa en kontrast till en annars ljusare inredning.

Fri frakt (hemleverans 149 kr), Öppet köp, Snabb leverans!

Vi säljer ett stort antal prisvärda skänkar i svart med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Är det något du undrar över?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt skänk svart på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av skänk i svart, varmt välkommen

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;