• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • House Doctor Stolar

    House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

  • House Doctor Stolar
22 produkter

House Doctor stol

Tjusiga och trendiga stolar från House Doctor

Söker du trendiga och moderna stolar har House Doctor några häftiga att välja mellan. Detta danska företag har i 15 år producerat unika och personliga möbler. Du kan köpa en House Doctor fåtölj eller House Doctor rottingstol som passar både inomhus och ute på terrassen eller i trädgården. Du kan hitta stolar och fåtöljer i teak, aluminium och rotting och dessutom i olika färger. Köp en läcker House Doctor stol och du får ett tilltalande blickfång i ditt hem.

Välj och vraka heminredning hos Sleepo

Hos Sleepo hittar du ett stort sortiment av heminredning. Här kan du köpa din stol från House Doctor online med 14 dagars öppet köp. Vi har snabba leveranser och bjuder på frakten.