• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • House Doctor Speglar

    House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

  • House Doctor Speglar
14 produkter

House Doctor spegel

Detta danska designföretag skapar trendiga och samtidigt klassiska produkter i hög kvalitet. Liksom House Doctors andra inredningsprodukter är deras speglar snygga och praktiska med ett rent formspråk.

Företaget följer trenderna

House Doctor har öga för trender och snappar upp kommande inredningsmode i sina kollektioner, som till exempel House Doctor spegel i mässing. Mässing har kommit stort de senaste åren och används som en detalj till ett i övrigt sparsmakat formspråk som känns igen i all nordisk design. För dig som letar efter en House Doctor svart spegel hittar du en hel del varianter här hos oss på Sleepo.

Speglar för olika stilar

En snygg spegel tjänar inte bara sitt syfte utan kan även bli ett snyggt blickfång och förstärka hemmets inredningsstil. House Doctor spegel chic är en snygg modell som går lite åt funkishållet med en praktisk hylla nedtill för nycklar eller prydnadssaker. Med en House Doctor fransk spegel skapar du snabbt medelhavskaraktär tack vare denna lika vackra som klassiska modell. Ramen går i svart och guld.

Handplockad kvalitet hos Sleepo

Välkommen hit till Sleepo och hitta en spegel, lampa eller någon annan inredningsdetalj på House Doctor rea. Vi har ett stort sortiment som gör att vi kan hålla nere våra priser, men det viktigaste för oss är att kunna erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter. Du får alltid snabb leverans när du beställer från oss och vi bjuder dig dessutom på frakten.