• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • House Doctor Skåp

    House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

  • House Doctor Skåp
1 produkter

House Doctor skåp

Unikt skåp från House Doctor

Letar du efter ett elegant och trendigt skåp till ditt hem? Då är det ett House Doctor skåp det du söker. House Doctor är ett modernt danskt designerföretag som funnits sedan 1999. De blandar olika element och stilar för att skapa en personlig och unik stil som inte är alltför formell. Hos Sleepo hittar du ett tjusigt svart skåp från House Doctor och ett House Doctor vitrinskåp med en modern touch, som passar i de flesta hem.

Köp Hous Doctors trendiga skåp hos Sleepo

Sleepo säljer mängder av snygga artiklar från House Doctor webshop. Här hittar du bland annat deras trendiga skåp. Du får fri frakt och fri retur, och 14 dagars öppet köp. Vi har alltid snabb leverans.