• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • House Doctor Prydnadskuddar

    House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

  • House Doctor Prydnadskuddar
6 produkter

House Doctor kudde

Kuddar för personlig prägel

Komplettera din heminredning med en House Doctor kudde. Danska House Doctor tillverkar snygga och moderna kuddar som passar i hemmets alla olika rum, såväl i soffan som på sängen. Detta märker erbjuder ett stort sortiment av såväl mönstrade kuddar som enfärgade i många olika färger. Kuddarna görs i hållbara tyger och flera olika storlekar. Dessutom finns retro kuddfodral om du vill byta utseende på en kudde som du redan har. Genom House Doctors kuddar och andra produkter skapar du ett personligt utseende på ditt hem.

Brett sortiment av House Doctor hos Sleepo

Hitta heminredning från House Doctor online här på Sleepo. Skippa stressen i butik och handla i lugn och ro via din dator. Hos oss betalar du säkert och får fri frakt på alla köp.