• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • House Doctor Mattor

    House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

  • House Doctor Mattor
1 produkter

House Doctor matta

House Doctor är ett danskt inredningsföretag som började sin verksamhet under år 2001. Deras mål är att tillsammans med dig se till att ditt hem är trivsamt. Detta populära märke erbjuder produkter som förgyller hemmet.

Designmattor för alla hem

Ett golv utan mattor kan snabbt bli tråkigt och ointressant. Genom att placera ut spännande mattor får du snabbt ett golv som inte bara är skönt att gå på, utan även vackert. House Doctor plastmatta är inte bara en tavla för ditt golv utan en praktiskt matta som är lätt att städa från smuts. Se till att din vistelse i vardagsrummet blir extra hemtrevlig med en stilren vardagsrumsmatta från House doctor.

Mattor av hög kvalitet som förgyller

Genom att placera ut mattor från House Doctor i ditt hem, kommer det bli både personligt och vackert. Deras mattor är skapade av hög kvalitet för alltid hålla sig fina. Deras mattor kommer i många olika färger och mönster som House Doctor matta Block. Förutom mattor med häftiga och annorlunda färger i olika mönster finner du även gott om mattor med tryck för en mer modern touch i hemmet.

Fynda i ett stort sortiment på Sleepo

Här på Sleepo hittar du ett stort sortiment av inredningsprodukter till ditt hem. Genom en fri frakt, fri retur och snabba leveranser är det extra smidigt att beställa från oss. Här kan du hitta en vacker House Doctor matta på rea, spana in vårt utbud!