• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • House Doctor Bord

    House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

  • House Doctor Bord
Endast idag!

Blixtkampanj:

20-60% rabatt på allt!*

Heart

Endast idag! Gäller endast 6 juni till kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Chhatwal & Jonsson, Classic Collection, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kids Concept, Kinnabädden, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Skruf, Tempur, Woud.

29 produkter

House Doctor bord

Danska House Doctor är ett designföretag som formger trendiga produkter i en tydlig nordisk stil. Deras bord är skapade i en blandning av flera material som ger ett spännande uttryck.

Kontraster skapar liv

Med ett bord från House Doctor i ditt hem har du gjort en investering som skänker glädje i många år. Njut av god mat till vardag och fest runt ett House Doctor matbord. Som många av deras produkter används blandade material i trä och järn för att skapa kontraster och ge möbeln ett livligare intryck. House Doctor bord i marmor passar perfekt in i ett trendigt vardagsrum.

Bord till alla rum

Varför inte komplettera inredningen med ännu fler produkter som en House Doctor bordslampa eller House Doctor sängbord? En bordslampa lyser upp en begränsad yta och skapar mysbelysning på en utvald plats. Ett mörkt och bortglömt hörn kan hamna i blickfånget med ett snyggt, runt sidobord som matchas med en stilfull lampa. Gör som House Doctor och våga mixa material för ett spännande resultat.

Sleepo väljer endast kvalité

Välkommen in till oss på Sleepo på webben och fynda från vår House Doctor rea. Vi erbjuder alltid bra priser, men vi prioriterar produkter av hög kvalité och materialval. Därför består vårt utbud av exklusiva och utvalda märken. Hos oss väljer du från ett stort sortiment och du får alltid fri frakt med fri retur på din beställning.