• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Himla Påslakan

    Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

  • Himla Påslakan
25 produkter

Himla påslakan

Bädda med lyxiga påslakan från Himla

Himla är ett svenskt varumärke som satsar på lyxiga textiler i enkel och stilren design. Unna dig att sova i sköna påslakan som också smickrar ditt sovrum. Sängkläder i linne är senaste inredningstrenden för sovrum. Himla påslakan i linne är ett mjukt och mycket lättskött påslakan. Ingen strykning behövs då naturliga skrynklor i linnetyg bara gör det vackrare. Himla Urban påslakan är tillverkat i stentvättad satin, också detta är mjukt och lyxigt mot kroppen. Himla påslakan ger en vacker och lugn bas till ditt sovrum.

Köp Himla påslakan prisvärt hos Sleepo

Hos Sleepo kan du köpa vackra, stilrena Himla påslakan på rea. Vi levererar dina nya sängkläder snabbt och erbjuder dig 14 dagar öppet köp samt fri frakt.