Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Himla Överkast

Skapa en ombonad känsla i sovrummet med hjälp av ett Himla överkast. Sovrummet ska vara en plats som andas avkoppling och harmoni. Släng på ett Himla överkast, några kuddar och en filt och sängen är bäddad och ser otroligt inbjudande ut. Överkasten från Himla finns i olika färger, storlekar och material. Spana in vårt utbud av Himla överkast för att hitta ett som passar just ditt hem.  

Brett sortiment av Himla överkast

Skapa en ombonad känsla i sovrummet med hjälp av ett Himla överkast. Sovrummet ska vara en plats som andas avkoppling och harmoni. Genom att addera textilier blir rummet mysigt och inbjudande. Överkasten från Himla finns i olika färger, storlekar och material. Spana in vårt utbud av Himla överkast för att hitta ett som passar just ditt hem.  

Himla överkast håller i många år framöver 

Himla överkast är väldigt populära och vi förstår varför. Överkastet håller tvätt efter tvätt, år efter år. Släng på ett Himla överkast, några kuddar och en filt och sängen är bäddad och ser otroligt inbjudande ut. Hannelin är en av våra bästsäljare. Hannelin överkast är tillverkad av 100% linne och finns i flera olika färger och storlekar. Dani överkast är tillverkad av vävt bomull vilket skapar en ledig känsla med dess struktur i tyget. Bomullen är 100% ekologiskt och GOTS-certifierade vilket betyder att den är odlad utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och genmodifierade grödor. Det finns ett överkast från Himla som passar alla. 

Mixa och matcha 

Ett överkast från Himla kan man även använda som pläd. Släng över de på soffan och matcha med kuddar och filtar ur samma serie. Himla överkast och andra hemtextilier är enkla att byta ut om man vill förnya hemmet. Man behöver inte byta ut de stora möblerna för att förnya ett rum, genom att byta ut eller addera kuddar och plädar skapar det en helt ny känsla i rummet. 

Prisvärda Himla överkast

Vi säljer ett stort antal prisvärda Himla överkast med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med +100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Undrar du över något? 

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt överkast från Himla på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av överkast, varmt välkommen!

 

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;