Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Himla Gardiner

Himla är ett svenskt företag som tillverkar hemtextil i skandinavisk stil. Välj Himla Gardiner för att enkelt mixa och matcha med övriga textilier i hemmet. Grundfärgerna på Himla gardinerna är enfärgat linne, vilket är ett material som håller tvätt efter tvätt, år efter år. Spana in vårt breda sortiment av Himla gardiner.

Mjuka upp hemmet med gardiner från Himla

Himla är ett svenskt företag som tillverkar hemtextil i skandinavisk stil. Designen andas enkelhet och kreativa variationer på ett stilfullt sätt. Välj Himla Gardiner för att enkelt mixa och matcha med övriga textilier i hemmet. Grundfärgerna på Himla gardinerna är enfärgat linne, vilket är ett material som håller tvätt efter tvätt, år efter år. Spana in vårt breda sortiment av Himla gardiner. 

Himla Gardiner för alla hem, alla rum 

Det krävs inte mycket för att förnya ett rum. Genom att sätta upp Himla gardiner skapar det ett mer ombonad hem och ger värme till ett rum. Himla gardiner håller i många år framöver och ger en lyxig känsla. Passar perfekt i vardagsrummet eller i sovrummet. Ett tips är att ha flera gardinskenor så att man kan ha flera Himla gardiner på samma skena. Det är fint att ha en vit Himla gardin längst bak och förstärka med en gardin i en annan nyans fram, detta för att skapa en ombonad känsla och undvika att hemmet känns avskalat och kallt.

Brett sortiment 

Vilken typ av gardin från Himla är du ute efter? Vi har ett brett sortiment av Himla gardiner. Du hittar hissgardiner som är perfekt att sätta upp i köket, både för att skapa värme men också  hålla värmen från solen borta under de varma månaderna. Vi har även mörkläggningsgardiner till sovrummet eller gardinlängder i olika material och längder. Gardinerna från Himla finns olika färger och material såsom lin, silke och ull. Vi är säkra på att du kommer att hitta en Himla gardin som passar just ditt hem och inredningsstil. 

Prisvärda Himla gardiner

Vi säljer ett stort antal prisvärda Himla gardiner med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Undrar du över något? 

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt gardin från Himla på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av gardin, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;