• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Himla Mattor

    Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

  • Himla Mattor
18 produkter

Himla mattor

Lättplacerad matta av hög kvalitet

För den medvetne kunden som vill ha en lättplacerad, stadig matta har Himla ett stort tilltalande utbud. Himla ullmatta ligger stadigt på golvet och finns att få i natur- och basfärger. Himla matta Särö är en populär matta som är lätt att sköta. Den är tätt och tunt vävd och ger ett livfullt intryck till ditt hem. Himla mattor håller mycket god kvalitet och passar dig som vill inspireras till att skapa en personlig stil i hemmet.

Sleepo har mattan för dig

För dig som söker en kvalitetsmatta där det finns utrymme att uttrycka din personlighet har Sleepo lösningen. Nu hittar du Himla matta Särö på rea hos oss.