• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar


  • Fatboy Lamzac

    Lamzac the Original 2.0 och Lamzac O är en uppblåsbar sittkudde som är lätt och smidig att använda. När du vill fylla din Lamzac så rullar du bara ut den och låter vinden fylla den. Lamzac passar lika bra hemma i trädgården såsom på balkongen, eller varför inte på stranden?

14 produkter

Lamzac Air Lounger
 

Fatboy Lamzac är en uppblåsbar sittsäck, så kallad Air Lounger, som du kan ta med dig på alla dina äventyr. Fatboy Lamzac är enkel att blåsa upp, det är bara att rulla ut den och låta vinden fylla den med luft. Lamzac är väldigt bekväm sittplats för en eller som soffa för två. Lamzac håller sig uppblåst väldigt länge och är perfekt för att slappna av i trädgården, balkongen eller varför inte stranden.

Häng var som helst 
 

Du kan använda Fatboy Lamzac både inomhus och utomhus, när du reser, på festivaler, på stranden, skidresor, ja var som helst. Den är gjord i ett lättviktsmaterialet som är väldigt lätt att bära men har ett starkt och tåligt tyg som gör att du kan använda Lamzac gång på gång i många år framöver.

Praktiskt ryggsäck

Fatboy Lamzac kommer i en praktisk ryggsäck som du kan ta med dig överallt du vill. När din Lamzac är ihopvikt så är den bara 35cm bred och Ø18cm med en vikt på endast 1,2 kg. Det är enkelt att tömma Lamzac på luft och att stoppa in den i ryggsäcken, så du kommer vilja ta med den på alla dina äventyr.