• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar


  • Fatboy Belysning

    Med belysning från Fatboy kan du lätt och snyggt lysa upp både ute och inne. Behöver du uppdatera din uteplats? Fatboys utelampor passar in i de flesta miljöerna och skapar en härlig stämning under de ljumna sommarkvällarna.

  • Fatboy Belysning
13 produkter

Stilrena Fatboy lampor

Holländska företaget Fatboy har sedan starten 2002 tillverkat stora och oumbärliga produkter i slitstark kvalitet. Stilrena och färgglada kan de användas både ute och inomhus.

Liten eller stor Fatboy?

Letar du efter en häftig lampa är Fatboy Edison ett självklart val. Edison finns i flera storlekar och olika färger och mönster på skärmarna. Det är en stilren lampa med LED-teknik och tre olika ljuslägen vilket gör att den skapar en perfekt stämning. Behöver du uppdatera din uteplats passar Fatboy utelampa in i de flesta miljöer och skapar en härlig stämning i de ljumma sommarkvällarna.

Kombinera Edison med en härlig hängmatta

Väljer du Fatboy lampa Edison petit får du den minsta Edisonlampan i kollektionen. Dessa lampor är uppladdningsbara, trådlösa och portabla vilket gör att du kan ta den med dig och använda den precis där du är för stunden. Lamporna passar utomhus och inomhus och både som mysig nattlampa eller skrivbordslampa med ett ordentligt ljus. Köp en stor Fatboy lampa tillsammans med en Fatboy hängmatta så har du de lata sommarkvällarna räddade.

Hos Sleepo hittar du ett stort heminredningssortiment

Hos Sleepo kan du köpa din häftiga Fatboy på rea. Välj till andra snygga och högkvalitativa produkter som du hittar i vårt stora sortiment av handplockade heminredningsprodukter. Du får alltid fri frakt och fria returer och dessutom har du 14 dagars öppet köp. Utnyttja våra snabba leveranser så kan du piffa till ditt hem inom bara ett par dagar.