• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Dra-på-lakan

17 produkter

Dra-på lakan av hög kvalitet

Dra-på lakan är ett alternativ när du vill göra bäddningen enkel. Då lakanet sitter stadigt runt madrassen kommer det att hållas på plats trots att du rör dig mycket under sömnen.

Det är superenkelt att bädda med Dra-på lakan. Dessa lakan finns i olika storlekar för att passa allt ifrån spjälsängar till dubbelsängar. Att välja på finns bland annat en modell i egyptisk bomull med hög trådtäthet vilket gör att lakanet får en behaglig mjukhet. Den höga trådtätheten gör även att produkten får en längre livslängd. Till spjälsängen har lakanet en resår på undersidan som bidrar till den perfekta passformen så ditt barn får en behaglig sömn. Produkterna är lättskötta och anpassade för maskintvätt i 60 grader. Med lakan i 100 % bomull av högsta kvalitet blir din säng en plats för drömmar.

Flera modeller i sortimentet

I sortimentet finns många exklusiva material. Kuvertsydda lakan i kammad bomullspercale med easy-care behandling, vilket gör att lakanet är lätt att stryka. Dess passform håller högsta kvalitet så att även du som rör dig mycket under sömnen kan ha ett slätt lakan som sitter på plats på madrassen. Ett annat av våra högkvalitativa dra-på lakan har känslan av lyxigt satin. Materialet är kammat bomullsgarn och har en hög trådtäthet. Dessa båda lakan finns till både enkelsäng och dubbelsäng. De är lättskötta och tvättas i maskin. Att tänka på är att man helst inte ska använda sköljmedel eftersom det förstör bomullsfibrerna.

När du har börjat använda våra Dra-på lakan kommer du inte att vilja ha något annat, då det är formsydda lakan som ligger på plats. Med dessa kuvertsydda underlakan är det lätt att bädda din säng. Vi har öppet köp på våra produkter, fri frakt och fri retur. När du lagt din order ordnar vi med snabb leverans. Då vi har prisgaranti kan du alltid känna dig trygg med ditt köp.