Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Ekologiska underlakan

Ett bra och ekologiskt underlakan som passar din personliga smak höjer känslan när du ligger i sängen och skapar utgångspunkten för en god nattsömn. Här hittar du ekologiska lakan i olika färger, material och storlekar. Du hittar även ekologiska kuvertlakan och formsydda lakan, så kallat "Dra-på-lakan". Ett ekologiskt lakan av kvalitét skapar en lyxig känsla i sovrummet. Matcha med ekologiska påslakan och ekologiska örngott för en komplett look! 

Brett sortiment av ekologiska underlakan

Ett bra och ekologiskt underlakan som passar din personliga smak höjer känslan när du ligger i sängen och skapar utgångspunkten för en god nattsömn. Här hittar du ekologiska lakan i olika färger, material och storlekar. Du hittar även ekologiska kuvertlakan och formsydda lakan, så kallat "Dra-på-lakan". Ett ekologiskt lakan av kvalitét skapar en lyxig känsla i sovrummet! Matcha med ekologiska påslakan och ekologiska örngott för en komplett look! 

Ekologiska underlakan i material för alla tillfällen

Underlakan utgör basen i din bäddning. Det är på underlakanet du ligger och det är viktigt att du hittar ett ekologiskt lakan med rätt känsla för just dig.Ekologisk bomull, ekologisk satin och ekologisk linne är material som ofta används till sänglakan. Skillnaden på lakanens kvalitet bestäms av vilket råvarumaterial som används och vilka vävtekniker som tillämpas. 

Ekologiska underlakan i bomull är ett mångsidigt och lättskött material som tål en hel del belastning och slitage. Ekologiska lakan av bomull tål att tvättas många gånger innan man ser påverkan på varan och det är ett material som har förmågan att svalka vid varma temperaturer. Råmaterialet som bildar textilfibern kommer från växter av bomullssläktet. Det är ett prisvärt material och ekologiska bomullslakan kan gärna utgöra basen hemma i vardagen. Mjuka och sköna underlakan i ekologisk linne ger en skön känsla mot huden och blir bara mjukare ju mer du använder det. Ekologiska underlakan i linne är slitstarka, andas och suger upp fukt. 

Ta gärna hjälp av vår materialguide sängkläder för att hitta det rätta materialet för just dig och dina behov på dina sängkläder.

Skönt och svalt med ett ekologiskt satinlakan

Ekologiska underlakan i satin tar steget längre mot en lyxigare känsla. Att ligga på ekologiska satinunderlakan känns mjukt, skönt och svalt. När ekologiska satinlakan vävs används en särskild teknik som gör att en stor del av trådarna ligger mot ytan av tyget. Trådarna bryts alltså inte av med mötande trådar och resultatet blir en mjuk och skön känsla, finare lyster och härligt fall. För att hålla ekologiska satinlakan fina länge bör man undvika att torktumla materialet. Man bör även stryka eller mangla sina ekologiska satinlakan för att pressa ner fibrerna och behålla den härliga känslan.

Ekologiska percalelakan är lyx

Ekologiska underlakan av percale vävs med extra tunna garntrådar och ytan blir extraordinärt slät med en känsla mot huden som slår de flesta andra material. Lystern är inte alltid lika fin som vid ekologiska satinlakan men ekologiska percale-underlakan är svala, sköna och inbjuder till en skön vila i sängen. Förutom den härliga känslan av lyx så är ekologisk percale ett lättskött material om är lika slitstarkt som traditionella, ekologiska bomullsunderlakan. Ekologiska percalelakan är underlakanens Rolls Royce.

Ekologiska lakan från populära märken

Här kan du köpa ekologiska underlakan från populära kvalitetsmärken som GANT Home, Himla, Beach House, Mille Notti, Read The Label & Gripsholm för att nämna några. Du hittar alla tänkbara storlekar som traditionella ekologiska underlakan för enkelsäng, samt ekologiska underlakan för dubbelsäng, i storlekarna underlakan 120, underlakan 140, underlakan 160 underlakan 180 cm och lakan 210 cm. Ha gärna en uppsättning ekologiska underlakan därhemma i olika färger för att kunna mixa och matcha till inredningen i sovrummet och övriga sängkläder.

Här hos oss kan du köpa ekologiska lakan på nätet och självklart hittar du även andra produkter för sovrummet och resten av hemmet som sängar, sängkläder, heminredning, soffor och andra möbler.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;