icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Oliver Furniture Wood Spjälsäng Vit 70x140 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Oliver Furniture

Oliver Furniture Wood Spjälsäng Vit 70x140


7 148 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Wood Spjälsäng är en fin säng i modern dansk design från Oliver Furniture. Sängen är praktisk och har dem flesta användbara funktioner man kan behöva för att underlätta för småbarnsföräldrar och för att sängen ska kunna följa med när barnet växer. Sängen har höj- och sänkbar botten samt nedfällbar långsida som underlättar när man ska lägga ett sovande barn. Detta speciellt när barnet är lite äldre och därmed tyngre. Sängen har även borttagbara spjälar så att man kan skapa kryphål för dem större barnen.
Bäddmått (BxL): 70 x 140 cm.


Madrass ingår ej, men finns att köpa till.

Varumärke Oliver Furniture
Färg Vit
Material MDF (Medium Density Fibreboard)
Tillgängliga storlekar (BxHxL): 76x94x146

Oliver Furniture

Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment. Man kan exempelvis hitta stilrena sängar, soffor, skrivbord och vitrinskåp i svart, vitt eller träfärgat. Sortimentet av vaggor och spjälsängar är särskilt populära hos familjer som fått utökning. Loftsängar och våningssängar finns i flertalet designer. Lösningen med en säng på höjden är ofta populärt hos barn och ungdomar som tycker om att klättra upp för att sova, men det är även an väldigt bra lösning om man har platsbrist.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.