icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Bordslampa Ines Mässing har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Markslöjd

Markslöjd Bordslampa Ines Mässing


495 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Ines bordslampa från Markslöjd är en tidlös lampa som aldrig faller ur tiden. Finns i både marmor och mässing design för att kunna passa in i alla miljöer. 2 meter vit sladd med strömbrytare på sladden.


 

 

Varumärke Markslöjd
Färg Mässing
Ljuskälla Liten lamphållare (E14) för max 40W eller motsvarande i lågenergi, halogen eller LED.
Storlek Bredd (cm): 18 Höjd (cm): 30.5 Djup (cm): 18

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.