Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Sleepo Sänggavlar

FÖRNYA DITT SOVRUM

Sleepo Collection Sänggavlar

Känner du att det fattas något i ditt sovrum? Kanske är det en sänggavel som saknas för att rummet ska se komplett ut? Med en gavel som komplement ser du till att ge ditt sovrum ett stilfullt lyft som skapar den där lyxiga känslan. Välj mellan sänggavlar i olika former, färger, material och stilar som passar just din säng på bästa sätt.
"Just like ART"

SÄNGGAVELN Art - er favorit

Sänggaveln Art har blivit en stor favorit hos både er och hos oss. Det är inte svårt att förstå då den är helt fantastiskt vacker, just like Art! Med inspiration från Art Deco stilen så blir Art en perfekt och elegant sänggavel och du uppnår den där lyxiga hotellkänslan i ditt sovrum. Välj på mysigt tyg i teddy, sammet eller tyg med härlig linnekänsla. Alla våra Sleepo-gavlar är tillverkade i Sverige.

Nytt på Sleepo - SÄNGGAVELN celine

Vårt senaste tillskott i vår gavelserie är den helt underbara sänggaveln Celine! Sänggaveln består av en vadderad, yttre ram som sträcker sig längs gavelns sidor och topp. En spännande design med rundade hörn som ger ditt sovrum lite mer personlighet!

en klassiker - SÄNGGAVELN Stella

Sänggaveln Stella är en av våra första gavlar i sortimentet. Med sin raka form, tidlösa design och kvalité är det en gavel som är håller och är vacker i många år. Stella tillverkas förutom i sammet och polyester även i ett mysigt teddytyg som har en härligt mjuk och fluffig känsla. 

känslan av lyx - SÄNGGAVELN cleo

Sänggaveln Cleo är också en relativt ny sänggavel i Sleepos sortiment. Man kan säga att det är en vacker blandning av gavlarna Art och Stella. Cleo tillför verkligen en känsla av lyx i sovrummet och finns att välja i både sammet och tyg med linnekänsla. En gavel som passar i alla hem oavsett stil!

"Mjuka färger i beige och härliga textiler med linnekänsla."

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;