House Doctor Wired Hylla Svart 130cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

House Doctor

House Doctor Wired Hylla Svart 130cm


2 199 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Wired är en vägghylla från House Doctor med en enkel och snygg design. Med en stomme i järn och hyllplan i svart mangoträ, har Wired ett industriellt uttryck som enkelt passar i det moderna, svenska hemmet. På Wired förvarar du lätt olika sorters dekoration som hjälper till att skapa en personligare stil. 

 

Wired finns även i en mindre storlek - 70cm

Varumärke House Doctor
Storlek (LxBxH): 130 x 24 x 24.4 cm
Färg Svart
Material Järn, Trä
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.