Markslöjd Impero Bordslampa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Påskkampanj:

20-60% på allt!*

Gäller endast t.o.m 13 apr, kl 23:59.

*Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Fatboy, Rowico, Mille Notti, Lexington, Design Of, Cooee Design, Casö, Innovation, Kinnabädden, Stackelbergs, Tempur, Woud, Mavis.

Markslöjd

Markslöjd Impero Bordslampa


1 516 kr

Rek pris: 1 895 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar

Impero är en annorlunda bordslampa från Markslöjd med design av Joakim Thedin. Lampan har ett snyggt skulpterat utseende och består av fyra fyrkantiga block i olika höjder som sitter ihop och ovanpå vilar fyra opalvita glaskupor. Detta skapar en snygg kontrast mellan både färgtoner och former. Bordslampan kommer med en 200 cm svart textilkabel med strömbrytare på sladden.


För en mer detaljerad ritning av lampans dimensioner, se bild nr 4.


Ljuskällor ingår.

Varumärke Markslöjd
Färg Svart
Material Metall
Storlek (BxDxH): 20 x 20 x 49.5 cm
Ljuskälla Max 20W Halogen (G9) 4 st.
Markslöjd

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.