icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Gripsholm Eco Baby Dra-på-lakan Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Gripsholm

Gripsholm Eco Baby Dra-på-lakan Vit


249 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Baby underlakan från Gripsholm. Underlakanet är av en smidig Dra-På-modell och tillverkat i en mjuk och skön ekologisk bomull. 

Specifikationer

- Färg: Vit

- Material: 100% Ekologisk Bomullspercale

- Mått: 60x120 cm

- Tvättråd: 60°

- Öko-tex certifierad

Varumärke Gripsholm
Material Bomull
Material 100% ekologisk bomull
Färg Vit

Gripsholm

Gripsholm Collection är ett varumärke som står för hög kvalitet, med ett brett sortiment inom hemtextil. Gripsholm utformar tillsammans med svenska designers ett heltäckande koncept för badrummet, sovrummet och köket. Gripsholms produkter följer de svenska hantverkstraditionerna och tillverkas med stor hänsyn till miljö vid val av material och tillverkning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.