Fri frakt (hemleverans 99 kr) Förlängt öppet köp till 31 jan 2023

Barnsängar & Madrasser

Letar du efter en ny säng till ditt barn? Då ska du kolla in vårt fantastiska utbud av härliga barnsängar från märken såsom Mavis, Troll Nursey med flera. Barn älskar att ha ett roligt och fint rum och med någon av våra barnsängar blir rummet komplett. Praktiska våningssängar med smart förvaring ingår förstås i vårt sortiment.

Prisvärda barnsängar

Letar du efter en ny säng till ditt barn? Då ska du kolla in vårt fantastiska utbud av härliga barnsängar från märken såsom, Mavis, Troll Nursey med flera. Barn älskar att ha ett roligt och fint rum och med någon av våra barnsängar blir rummet komplett. Praktiska våningssängar med smart förvaring ingår förstås i vårt sortiment. Just en våningssäng är ett perfekt köp när du vill frigöra lekyta i barnets sovrum och underlätta för förvaring av bland annat leksaker.

Ta gärna en titt på vårt utbud som innefattar vitlackerade spjälsängar samt två- och trevåningssängar och upptäck några av de fantastiskt billiga, men högkvalitativa barnsängar vi saluför. Bädda snyggt med kudde och bäddtextilier som du givetvis också hittar i vårt välfyllda sortiment. I de fall barnmadrasser inte medföljer hittar du sådana i passande storlekar hos oss. När du letar efter en ny barnsäng finner du ett stort utbud av sängar i olika prisklasser och i olika modeller hos oss. Vi säljer vaggor, spjälsängar, barnsäng 90x200 till juniorerna, även kallat juniorsängar och växasängar. I de så kallade växasängarna kan barnet – precis som namnet antyder - växa, då dessa sängar nämligen kan utökas på längden vilket är en fantastiskt smart idé. Då behöver du inte köpa en ny säng till ditt barn när han eller hon har växt ett antal centimeter på längden. Växasängen håller i många år framöver. 

Söker du inspiration till hur du ska inreda och möblera ditt barnrum? På vår inspirationssida till barnrummet så finner du enkla tips på hur du kan inreda för att få till det perfekta barnrummet som både du och ditt barn kan njuta av! 

Barnsäng i flera modeller

För de minsta barnen erbjuder vi spjälsängar. De flesta modeller i våra sortiment är eleganta klassiker som passar utmärkt i alla typer av barnrum. Spjälsängarna är i regel justerbara för att du ska kunna anpassa dem efter ditt barns behov. Dessutom lägger vi stor vikt vid att bara ha säkra spjälsängar i vårt sortiment. När du handlar hos oss kan du känna dig trygg. Du finner kampanjpriser på många av våra sängar. Det gör det möjligt att inhandla högkvalitativa möbler till riktigt bra priser. Ta en titt på våra kampanjerbjudanden när du inreder ditt barnrum – här kan du spara åtskilliga hundralappar. Klicka på den produkt du är intresserad av för att läsa mer om tillverkaren, mått och hur barnsängen är testad.

Om du har några frågor om våra barnsängar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt barnsäng, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 99 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 99 kr)
Förlängt öppet köp till 31 jan 2023
Sleepo erbjuder förlängt öppet köp till 31 jan 2023